2777
2789
عنوان

کیا تو قیمه پوره گوجه میزنن⁉️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
پوره اش کنی بذاری روی گاز یه مقدار جوش بخوره بعد از صافی ردش کنی 😁من رنده شده ریختم خوب شده بود اصل ...

من فکرشو نمیکردم اینجوری بشه وگرنه حداقل از صافی ردش میکردم یا به قول خانوما تفت میدادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری درست میکنی

اول لپه رو میشورم با آب میزارم قل بخوره کف روشو میگیرم 

آب شو خالی میکنم تو تابه با روغن حدود ۱۰ الی ۱۵ دیقه تفتش میدم و پوره گوجه اضافه میکنم باز تفتش  میدم تا آبش کشیده بشه

تو زود پز پیاز و با روغن دنبه و گوشت تفتش میدم زرد چوبه و ادویه اضاف میکنم 

بعدش رب اضافه میکنم 

بازم تفتش میدم

مرحله آخر لپه ها رو اضافه میکنم با آب  و در زودپز و میبندم

😋😋

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بعضی از غذاها فقط با دستور اصلیش خوشمزه میشه قیمه باید فقط رب باشه که خوب تفت بدی

منم راستش حس میکنم فقط با رب خوب میشه اونم رب کارخونه ای 

الان من رب خونگی و پوره زدم قشنگ عین قیمه های بی رنگ و لعاب زن عموی بابام شده😃😃😃

مگه تفت ندادی خب معلومه بد میشه

اخه خودشم تفت نداد همینجوری ریخت 😂بعدم مامانم خیلی اداییه یکم غذا چرب باشه نمیخوره ،منم از خدا خواسته گفتم خداروشکر تفت دادن نمیخواد نمیدونستم اینجوری میشه😅

اخه خودشم تفت نداد همینجوری ریخت 😂بعدم مامانم خیلی اداییه یکم غذا چرب باشه نمیخوره ،منم از خدا خواس ...

خب روعن نمیریختی میذاشتی اولش میپخت قشنگ آبش  کشیده مبشد بعدش خیلی خیلی کم روغن میریختی و تفت میدادی  اینطوری هم چرب نمیشد و هم خوشمزه میشد

من پوره گوجه رو به این روش داخل سوپ و حورک لوبیا میریزم عالی میشه عالیی

نگفت تفت بدیم😩

وای من سری قبل گوجه رنده کردم بعد ریختم تو قابلمه قشنگ آبش خشک شد بعدبا لپه چند دقه تف دادم زردچوبه و رب زدم گذاشتم با گوشتش بپزه خیلی خوب شد  طعمو بوی مجلسی گرفت مطمئنم به خاطر گوجه بود.

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀