2777
2789
خداروشکر آنلاین شدین انقد حالم بده ک گریه میکنم.. بنظرتون منو دوسدارع؟؟؟؟ اونقدری ک من بیقرارشم ا ...

گفتم که ،آدم یه دنده ایه،دوست داشتنش ملاک نیس،مهم اینه که میتونی کنارش خوشبخت بشی،

باهاش جدی باش بگو زود تصمیم ش رو بگیره،مجبورش کن..اگه تووی خط نمیاد،ولش کن ..خودت رو بیشتر از این اذیت نکن

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی باهاش خوشبخت میشم؟؟؟ درخواست بدم قبول میکنید؟ واقعا نیاز ب راهنماییتون دارم

آره آره آره خوشبخت میشی

درخواست نده 

راهنمایی خاصی ندارم..

قضیه تو فقط با پافشاری حل میشه،🌺💯🚶

آره آره آره خوشبخت میشیدرخواست نده راهنمایی خاصی ندارم..قضیه تو فقط با پافشاری حل میشه،🌺💯🚶

پافشاری من؟؟؟  یعنی اون اونطور ک باید منو نمیخواد؟  تو رو خدا جواب بدین ب بزرگواری خودتون  ببخشید خیلیم اذیتتون کردم 

و اینکه بنظرتون رغیب دارم؟ یعنی جز من ممکنه با کسی دیگه باشه؟ 

پافشاری من؟؟؟ یعنی اون اونطور ک باید منو نمیخواد؟ تو رو خدا جواب بدین ب بزرگواری خودتون ببخشید خی ...

دوست داشتن اون به چه دردت میخوره؟!!!

گفتم که،مرد زندگیه،برات هرکاری لازم باشه میکنه،منظورم بیشتر اقتصادی هس،آدم خوش ذاتیه،دیگه گیر الکی نده..فقط بهش اصرار کن زودتر تکلیفت رو مشخص کنه،بقیه ش دیگه نگرانی نداره

همه رنگی تووش هس،😂🚶

hanbeh

سلام عزیزم ببخشید میتونی بگی زمین‌پدرشوهم کی فروش میره؟ تقسیم ارث میکنن، ماهم خیلی‌تو فشار مالی هستیم ، کی تموم میشیم از این فشار مالی، مجبوریم اگ فروش نره طبقه پایین خونه خودمون رو بفروشیم، بنظرت کدومش میشه زودتر؟ دلم نمیخواد خونمون رو بفروشیم

شوهرم میگ مشتری داره، ترووووخدا جواب بده 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد