2777
2789
عنوان

دوباره مامانم و طعنه به جنسیت بچه

197 بازدید | 17 پست

دوبار تاحالا زنگیده با حالت مسخرهه که خواب دیدم یه دختر لاغررر اورده بودیو ...یعنی تا یکماه دیگه سونو برم صددددبار طعنه میزنه که این دختره دیگه اونبارم خدا بهت رو کرد پسر داد بهت و نمیتونی پسر بیاری دوباره و ...خدا وقتی به ادم پسر میده انگار گل رز ب آدم هدیه میده ....خداییااااااااا چیکار کنم تازه اینجا خوبه ماجراس...اگه دختر باشه بدنیا میاد هروز خدا تو سرم میگه اینو بپا اینو چهارچشی مواظب باش جلوش با شوهرت نخابیا دخترا فلانن دخترا بهمانن😭😭😭انقد بد دختره چیکارش کنم منم لال و بی زبون و همش میخام احترام نگه دارم 😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم گلم...ما هم با حسرت و کمبود عزت نفس و کمبود محبت بزرگ شدیم و تو اغوش غریبه ها دنبال محبت گشت ...

اینا که عقیده دارن پسر بزرگ کردن راحته جامعه رو به گند کشیدن دیگه معمولا هم پسراشون معتاد و لاابالی بار میان چون اعتقاد ندارن پسرو باید تربیت کرد کلا ولش میکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینا که عقیده دارن پسر بزرگ کردن راحته جامعه رو به گند کشیدن دیگه معمولا هم پسراشون معتاد و لاابالی ...

داداش من خیلی خوب بار اومد و همین سرکوفت بیشتری برای ماها بود هر جا میشینه مامانم میگه قربون پسرم برم انقد آقاس اما دخترام سروگوششون میجنبید...ماها مگه چیکار کردیم ته خلافمون ی دوست پسر چیزی بود اونم از بی محبتی