2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه کوچیک دارین

133 بازدید | 16 پست

من یه نوزاد ۳ ماهه دارم کم آوردم 

از شدت خستگی دارم میمیرم 

روزی چند بار قهوه میخورم اما فقط یکمی بهم انرژی میده 

این حجم ازخستگی بنظرم غیر طبیعیه 

چیکار کنم 

قرصی چیری نیس بخورم یکم انرژیم زیاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم شب ساعت ۲ میخابه هر وساعت یا ۱ ساعت و۴۰ دقیقه بیدارمیشه شیرخوردنش نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میشه 

این روند تا ۱ ظهر همینجوریه 

بعد بیدار میشه و خوابش فقط ده دقیقس مابقیش باید تو بغلت باشه باید خوابش ببره شیر بخوره یا بغلت راهش ببری شیر بخوره

دستام درد میکنه یکمم تپله سنگینه

اهن و کلسیم که باید بخوری

خیلی بچه داری سخت و فرسایشیه

منم دخترم دو ساله س،یه روز خوب غذا میخوره و یه روز هم مثل امروز دمار از روزگارم درمیاره و آخر هم نمیخوره

پسرم شب ساعت ۲ میخابه هر وساعت یا ۱ ساعت و۴۰ دقیقه بیدارمیشه شیرخوردنش نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میشه ...

دقیقا مثل بچه من 

منم همه استخونام درد میکنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اهن و کلسیم که باید بخوریخیلی بچه داری سخت و فرسایشیهمنم دخترم دو ساله س،یه روز خوب غذا میخوره و یه ...

من یه پسر ۷ سالم دارم اونم خیلی بدغذاس دائم مریضه باید بهش مثل یه نوزاد برسی 

ویتامین هات و میخوری ؟برو یه مولتی ویتامین بگیر ول وومن یا برو چکاب بده ببین آهن یا کمبود ویتامین ند ...

ویتامین نه اما آهن رو میخورم

بعد زایمان خونریزی کردم شاید باورت نشه اما اندازه خود بچه ازم لخته خون میومد 

دختر من گاهی خوبه گاهی بدغذا خوردنش کلافه م میکنه و تمام انرژی مو میگیره

کاملا درکت میکنم 

من پسرم به شدت بد غذاس باورت میشه هنوز براش غذا جدامیپزم ومثل بچه دوساله دستم همش دهنشه.

کاملا درکت میکنم من پسرم به شدت بد غذاس باورت میشه هنوز براش غذا جدامیپزم ومثل بچه دوساله دستم همش د ...

وای خدایا

خدا کمکت کنه عزیزم

دختر دوستم کلاس اوله و هموز دوستم با قاشق دنبالشه

من نگرانم دختر منم بدغذاییش ادامه پیدا کنه

وای خدایاخدا کمکت کنه عزیزمدختر دوستم کلاس اوله و هموز دوستم با قاشق دنبالشهمن نگرانم دختر منم بدغذا ...

چون بدغذاس بدنش ضعیفه وهمش سرما میخوره ومنم میگیره تا خوب میشیم دوباره روز ازنو .

از اول مهر ۴ باره مریض شده این دفعه آخر انفولانزا گرفت خیلی خیلی حالش بد شد 

فقط تامیتونی به بچت برس .

بهش پدیاشور بده 

هرطور شده با هر ترفندی بهش غذا بده نزار ضعیف بشه .

من دومی رو شیرم کم بود شیرخشک دادم نزاشتم مثل اولی ضعیف بشه 

چون پسر اولم شیرخودمو میدادم شیرم کم بود ضعیف موند 

اما این یکی پسرم الان ۳ ماهشه ماشاالله ۷۵۰۰ کیلو شده