2777
2789

اصلا همکارس نمیکنه یادم نیست پسرم چقدر طول کشید ولی دخترم الان دوماهه گرفتمش اما اگر یادم بره ببرمش جیش میکنه وقتیم جیش میکنه به شدت بهم میریزم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرمو نمی‌خواستم بگیرم ،کفتم سه سالگی میگیرم اما تو ۲۷ ماهگی ،ینی دو سال سه ماهگی دیگ خودش پوشک دراورداصلاااا نزاشت ببندمش

منم شروع کردم بردمش جیش و اینا

الان یک ماهه گرفتمش از پوشک

الان حتی تو خابم پاشه میگه ریخت جیش دارم 

ولی برای پی پی یکم مقاومت می‌کنه ازش می‌ترسه دو س روز یبار میکنه

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
پسر منم ۳سال و ۴ماهه هست هنوز پوشک میکنم

بدش نمیاد یا مقاومت نمیکنه ؟ آخه من پسرم از دو سالگی دیگ هی پوشک می‌کند مینداخت زمین یا اصلا نمیزاشت پوشک کنم

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
بدش نمیاد یا مقاومت نمیکنه ؟ آخه من پسرم از دو سالگی دیگ هی پوشک می‌کند مینداخت زمین یا اصلا نمیزاشت ...

نه مشکل اینه که تازه خوششم میاد دیگه کلافم کرده اخه مگه میشه بچه به این سن وسال هنوز پوشک باشه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
نه مشکل اینه که تازه خوششم میاد دیگه کلافم کرده اخه مگه میشه بچه به این سن وسال هنوز پوشک باشه

بزرگه عزیزم بگیرش

ما برای کلاس های والد گری میرفتیم روانشناس میگفت دوسالگی از پوشک بگیرید

مثانه بچه اماده است اما دعوا و مرافعه نکنید باهاش. چون دیگه دوره زمونه فرق کرده بچه ها مهد میرن بعدا اذیت میشن اونجا. بازم هرکس مختاره و خودش میدونه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بزرگه عزیزم بگیرشما برای کلاس های والد گری میرفتیم روانشناس میگفت دوسالگی از پوشک بگیریدمثانه بچه ام ...

کاملا اشتباه بهتون آموزش دادن

عضلات مجاری ادراری تا زمانی که به حد ارادی شدن نرسیدن و هنوز غیر ارادی هستن وقت از پوشک گرفتن نیست. نشانه ارادی شدن عضلات هم اینه که بچه وقتی از شب تا صلح پوشکش خشک بمونه . این مسئله اصلا به سن نیست. یه بچه 2 سالگی و یکی دیگه ممکنه 4 سالگی عضلات مثانه و مجاری ادراری  کامل بشن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

کاملا اشتباه بهتون آموزش دادنعضلات مجاری ادراری تا زمانی که به حد ارادی شدن نرسیدن و هنوز غیر ارادی ...

بچه از 18 ماهگی این توانایی رو داره

کمی بیشتر مطالعه کنید

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

کاملا اشتباه بهتون آموزش دادنعضلات مجاری ادراری تا زمانی که به حد ارادی شدن نرسیدن و هنوز غیر ارادی ...

همه میگن کودک از 2تا 4سالگی میتونه ادرارش رو کنترل کنه.ولی اصلش از 18 ماهگی شروع میشه که بهتره تا 2سالگی به تاخیر بیفته