2777
2789
عنوان

دخترم خیلی برای پوشک گرفتنش اذیت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست
بزرگه عزیزم بگیرشما برای کلاس های والد گری میرفتیم روانشناس میگفت دوسالگی از پوشک بگیریدمثانه بچه ام ...

هرکاری میکنم جیش نمیگه که بره دستشویی خونه رو کثیف میکنه وقتیم میبرمش دستشویی فقط همینجوری میشینه جیش نمیکنه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
بچه از 18 ماهگی این توانایی رو دارهکمی بیشتر مطالعه کنید

من نیاز به مطالعه بیشتر ندارم چون تجربه بزرگ کردن 2 بچه از خودم رو دارم و چهار پنج تا هم بچه های خواهر برادرام بودن که از نزدیک دیدم شرایط هر کدومشون رو. 

ضمن اینکه متخصصین اطفال همیشه توصیه میکنن تا وقتی که پوشک بچه شب تا صبح خشک باشه برای پوشک گرفتن صبر کنید 

این موضوع اصلا به سن ربط نداره که بگی 18 ماهگی یا دوسالگی کامل میشه

یه چیزی شبیه حرف زدن یا دندون در آوردن هست که هر بچه ای بسته به ژنتیک خودش زمانبندی متفاوتی با بچه های دیگه داره 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکاری میکنم جیش نمیگه که بره دستشویی خونه رو کثیف میکنه وقتیم میبرمش دستشویی فقط همینجوری میشینه جی ...

عزیزم

من بچمو بعد از دوسالگی هروقت پی پی میکرد براش شعر میخوندمو میگفتم که هروقت پی پی داشتی بگو بریم دستشویی هروقت دیش داشتی بگو بریم دستشویی دیش کن اب بازی کنیم. واقعا فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه ولی چند وقت بعد درکمال ناباوری یک شب به باباش گفت دیش دارم. دیگه ازونجا شروع شد و دیششو گفت. قبلش هم پوشکشو میکند و اینها. میگفتم نه. دیشت میریزه تو خونه هروقت دیش داشتی بگو. براش هم از باسلام پوشک پارچه ای خریدم که با دکمه بسته میشه و توش پد داره. یک ادرار رو کامل نگه میداره. اوایل روزی یکبار خودشو خیس میکرد که طبیعیه .خواستی شما هم این روش رو امتحان کن. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

عزیزممن بچمو بعد از دوسالگی هروقت پی پی میکرد براش شعر میخوندمو میگفتم که هروقت پی پی داشتی بگو بریم ...

باشه مرسی ممنون از لطفت 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
من نیاز به مطالعه بیشتر ندارم چون تجربه بزرگ کردن 2 بچه از خودم رو دارم و چهار پنج تا هم بچه های خوا ...

احتمالا بچه های شما دیشک تر بودن ببخشید😂و دیرتر از پوشک گرفته شدن. من به خاطر بچه هام اندازه موهای سرم کتاب خوندم و کلاس روانشناسی اجباری رفتم. همه این هارو هم حفظم. بله فرق میکنه منم حرف زورکی ای ندارم قبول دارم. ولی میگم ازین سن بچه توانایی کنترل ادرار رو داره. حالا شما بذار 4سالگی از پوشک بگیر. برای من چه فرقی داره 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

احتمالا بچه های شما دیشک تر بودن ببخشید😂و دیرتر از پوشک گرفته شدن. من به خاطر بچه هام اندازه موهای ...

متوجه عبارت دیشک تر نشدم . تا حالا نشنیدم 

دقیقا منظور من هم این بود که سن و ماه تعیین نکنید برای پوشک گرفتن.. زمانش خشک بودن پوشک هست ولو اینکه بچه 4 سالش بشه 

وقتی شما میای اینجا میگی روانشناس گفته زمانش 2 سالگیه،  مادری که اینجا رو میخونه و تجربه نداره استرس میگیره و فکر میکنه بلد نیست یا بچش مشکلی داره 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

احتمالا بچه های شما دیشک تر بودن ببخشید😂و دیرتر از پوشک گرفته شدن. من به خاطر بچه هام اندازه موهای ...

و اینکه همه کتاب‌ها و روانشناس ها درست نیستن.. 

حرفهای روانشناس های زرد هیچ اعتباری نداره

متوجه عبارت دیشک تر نشدم . تا حالا نشنیدم دقیقا منظور من هم این بود که سن و ماه تعیین نکنید برای پوش ...

من خودم دوتا بچه بزرگ کردم و بعداز دوسالگی از پوشک گرفتم البته اولی خودش خواست و توی 1سال و نه ماهگی کاملا اماده بود و دیشش رو میگفت. یکی از اقوامم پرستاره کودکه. بچه ای بود که امادگی داشت طبق نظر ایشون ولی مادر بچه مقاومت میکرد و میگفت تا 4 ساله نشه نه چون بچه استرس میگیره. میگفت بچه رو که میخوام عوض کنم هم خودش خجالت میکشه هم من اذیتم بچه 4ساله با جثه درشت و قد بلند. ایشون هم مطیع امر مادر بودن چون پرستار بودن.

همیشه این نظریه درست نیست که بذاریم 4سالگی گاهی از تنبلی یا ترس مادره و گاهی بچه خدای نکرده مریضه که اینجا حرفی نیست. وگرنه درحالت طبیعی 3 سالگی نهایتن اخرشه که بچه پوشک بشه. باز هم میگم نظر شما محترمه. ولی قبول کنید بچه انعطاف پذیره و میشه با انواع و اقسام ترفند ها با بازی و رنگ و خوراکی ترغیبش کرد به از پوشک گرفتن. اینکه بذاریم 4سالگی دلیل معتبری نیست به اینکه حتما زودتر یاد بگیره💓

و اینکه همه کتاب‌ها و روانشناس ها درست نیستن.. حرفهای روانشناس های زرد هیچ اعتباری نداره

دیگه خدایی

روانشناس های بهزیستی روانشناس زرد نیستن کسی که روزانه با چندتا والد سروکار داره که یا فرزند پذیرن یا قراره در اینده فرزند پذیر باشن. 

حتی توی کتاب مادر کافی قسمت توالت رفتن نویسنده عنوان میکنه که از 18 ماهگی کودک به حدی از تکامل رسیده که قادر به کنترل مثانه خودش باشه ولی دراکثر مواقع یکسال دیگه طول میکشه تا به درک این برسه که چه زمانی احساس دفع داره. حالا شما میگین 4سالگی این نظر شماست.گرچه من نظر خودمو نگفتم.