2777
2789
عنوان

دختر هوو مادره دیگه مثال منه

168 بازدید | 15 پست

تا دیدن رفتم آرایش کردم این ساعت تعجب کردن گفتم پنجشنبه است بابا زود میاد سریع دوتایی رفتن پیراهن پوشیدن و موهاشونو مدل دار بستن و بالم لب زدم🥺😍😍

خدا نصیب همه بکنه از این هوو ها

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه آرایش می کنید بعد به بچه میگید " چون بابا داره میاد " اصلا وایب خوبی به من نمیده ! به چندین دلیل !

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اخی چقدر رفتارتون قشنگه 

حضور پدر رو تو خونه پر رنگ تر و شادتر کردید 

عوض بعضی از مادرا که میگن وااای پدسگ بابات داره میاد😂😂

ان شالله خوشبختیتون 

چه بچه های بامزه ای ماشالله

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اینکه آرایش می کنید بعد به بچه میگید " چون بابا داره میاد " اصلا وایب خوبی به من نمیده ! به چندین دل ...

نظر شما محترمه گلم اما من تو این ده سال زندگی همیشه قبل آمدن همسرم لباسمو عوض میکنم احتیاج باشه دوش میگیرم و ته آرایشی هم میکنم چون همسرم این کار و خیلی دوست داره 

اخی چقدر رفتارتون قشنگه حضور پدر رو تو خونه پر رنگ تر و شادتر کردید عوض بعضی از مادرا که میگن وااای ...

فدات قشنگم ممنونم کلا رابطه پدر و مادر اگه خوب باشه رو روحیه بچه خیلی تاثیر میزاره

فدات قشنگم ممنونم کلا رابطه پدر و مادر اگه خوب باشه رو روحیه بچه خیلی تاثیر میزاره

دقیقا... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

دقیقا...

فدات گلم من هر جا واسه تربیت که ممکنه آینده بچه اذیت بشه مشاور خیلی میرم خدا رو شکر تا الان موفق بودم در رابطه با این چون خودم پدرم ۵ سالم بود فوت کرد خیلی رابطه پدر دختری و زن و شوهری بلد نیستم واسه همین اصولی پیش میرم و خیلی دوست دارم روابط دخترام با پدرشون هم احترام باشه هم یه دوست 

فدات گلم من هر جا واسه تربیت که ممکنه آینده بچه اذیت بشه مشاور خیلی میرم خدا رو شکر تا الان موفق بود ...

چقدر عالی ندیده به شما افتخار می کنم 

خانم خیلی قوی و باهوشی هستین

متاسفانه پدر و مادر من رابطه ی خوبی نداشتن و ندارن

و خیلی عجیب هرموقع مامانم با بابام دعواش میشه از بابام بدم میاد و کلا دوست ندارم تو خونه باشم