2777
2789

من یک شنبه مبرم سونو ۱۶هفته هستم 

اونجا بپرسم میگن یا مشخص نمیشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود میری، انومالی رو 18 هفته میرن

انومالی نه گلم 

سونوطول دهانه رحم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ی ازمایش خون هست همون ماه اول بارداری مشخص میکنه ک جنسیت چیه ۲ سال پیش ۲ تومن دادم

اره من نمیدونستم ادم خیلی مشتاقه بدونه

انومالی نه گلم سونوطول دهانه رحم

خب طول دهانه رحم یا طول سرویکس رو تو آنومالی هم چک میکنن دیگه، مگر اینکه دکتر فقط هدفش طول سرویکس باشه،نمیدونم 16 هفته جنسیت قطعی هست یا نه 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خب طول دهانه رحم یا طول سرویکس رو تو آنومالی هم چک میکنن دیگه، مگر اینکه دکتر فقط هدفش طول سرویکس با ...

اهان نمیدونم والا برای من نوشت

برای من که مشخص شد ،اول سونو شکمی کرد بعد سونو واژینال جنسیت هم گفت وقتی پرسیدم

الهی 

عزیزم دعا کن

الهی عزیزم دعا کن

سلام خوبی شما با ای وی اف باردار شدی میشه کمکم کنی من شنبه باید برم سونو ببینم فولیکول رشد داشته از روز سوم هم امپول سه تا پودر با یک نیم آب مقطر میزنم و صبح هم سینال اف دور ناف ۳۶واحد...خودم تنبلی شدید دارم ۳۷سالمه و از اینکه فولیکول نداشته باشم وحشت دارم 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

سلام خوبی شما با ای وی اف باردار شدی میشه کمکم کنی من شنبه باید برم سونو ببینم فولیکول رشد داشته از ...

متوجه نشدم چه کمکی کنم عزیزم؟؟ 

این استرسی ک داری مانع میشه 

بعد میفرستنت پیش روانشناس قرص میدن دوره تاخیر میفته 

پس خودتو جمع کن هرچی باشه توکل کن به خدا

متوجه نشدم چه کمکی کنم عزیزم؟؟ این استرسی ک داری مانع میشه بعد میفرستنت پیش روانشناس قرص میدن دوره ت ...

من امروز پنجره پریودم هستش پاک شدم اصلا سابقه نداشت شاید از امپول ها هستش؟؟؟شما چندتا فولیکول داشتید واینکه من سنم بالاس تاثیر داره رو فولیکول 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من امروز پنجره پریودم هستش پاک شدم اصلا سابقه نداشت شاید از امپول ها هستش؟؟؟شما چندتا فولیکول داشتید ...

دختر

خواهرگلم

عزیزم 

۹٠درصد افرادی ک میان ای وی اف حدود دهه چهل هستند 

پس سنت زیاد نیست 

ارامش خودتو حفظ کن 

اگه نمیتونی قران بخون ذکر بگو

اینکه بدنت چه واکنشی به دارو نشون بده دست تونیست

ولی ۹٠ درصد اوقات ماله همه کم بیش جواب میده 

من خودم موقع تخمک کشی۷ تا تخمک داشتم

بکی بود17تا 

یکی بود۵تا 

پس خودتو درگیر نکن 

ارامشتو حفظ کن

منظورم پنجم

احتمالا تا روز۱۶_۱۸پریودی همین طوری بری بیای تا به اندازه مورد نظر برسه