2789

یه پولی در حد بی دردسر داشته باشم تا بتونم بچه هاموبیارم پیش خودم یه زندگی تمیز با آرامش هر سه تا داشته باشیم چقدر آروزی بزرگی برام  🙃

خیلی برام قشنگ حتی رویاهاشم شیرینه  دست بچه هامون میگیرم میرم یه جای که زندگی با آرامش با آبرو داشته باشه خدایا........... به نظرت بزرگه 

میخواستی ازدواج نکنی میخواستی ولشون نکنی بری با عشق ت 😏ازدواج کنی 

خجالت بکش اره همسر اول ت بد 

خب طلاق میگزفتی با دخترات زندگی میکردی یا اصلا طلاق نمیگزفتی همسرت نادیدع میگزفتی زندگی میکردی 

هوس یه نفر دیگه کردی 

دخترات تنها گذاشتی 

حالا میای اینجا اه ناله می‌کنی 

چیه تو بغل شوهر دوم خوابیدن عادی شد برات ؟

یا آه اون دوتا دختر گزفتت 

😒😒😒

میخواستی ازدواج نکنی میخواستی ولشون نکنی بری با عشق ت 😏ازدواج کنی خجالت بکش اره همسر اول ت بد خب طل ...

تو هرکس هستی خیلی حسودی یا عقده داری اگه دروغ میگی من از خوشی آمدم بعد عشقم ازدواج کردم از امام رضا میخوام درد من گرفتار بشی یا عزیزترین کست از دست بدی همین امشبم چند صلوات نظر میکنم که این x بدون قضاوت منو ....فرض کرده ,دردی بگیره که درمان نداشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو راه مشهدم دارم برای تو هم شکایت میکنم ازش

از آدم های مثل تو زیاد دیدم چقدر کثیفن ..بمیر بابا ..ریپلایی نزن ک اسم کاربری نجست می‌دونم نمیخونم خیانتکار ..ک دوتا دختر بیچاره ت ول کردی رفتی 

[QUOTE=402641849]در ضمن حتما شکایت خودت و شوهر الان ت ب امام رضا کن ..🤮🤢ک لجن هستید [/QUOTEشکیب چته 😂😂😂😂 مثل 💩 خودتو قاطی زندگی کردم می‌کنی  به تو چه ربطی داره  تو مسخره مادر خودتو می‌کنی اون وقت میای مادران فاطمه میشی این بار برات گزارش میزنم پیامتو ببینم  مثل ان خودتو میچسبونی   تو اجتماع انگار نبودی که ...