2777
2789

به کی بگممممممممم 

دور و ورم همه ازدواج کردن من موندم 

سبزواریم وضع مالیمون خوبه. قیافمم اوکیه همه میگن دانشجو ترم اخرررمممم تایم زیادیم دانشگام اما دریغ از یک خواستگارررر 

شیش ساله یک خواستگار نیومده اون سالم دوتااومد مادرم رد کرد بدون اجازه من 

من تا کی صبررررکنم تا کی نیازامو سرکوب کنم تا کی بگم با رل رفع نکن نیازااتتتتتت صبذکن خواستگار بیادددددد گناه نکنی 

تاکی من دیگ ناامید و خسته شدممممم 

مگ من ادم نیستمممممم ی سری چیزا اطرافم میبینم خب منم دلم میخادددد دوستام همشون ازدواج کردن 

دوستپسرم قبلا چندتا داشتم تا س ک س نکردم سرد شدن دنبال س ک س بودن 

الان میگم کاش همون میکردم حداقل نیازم رفع میشد ن اینک الکی بمونم هیچکی نیاد فکر میکردم دیگ ازدواج میکنم پاک بمونم انگار نه انگاررر 

😭😭😭😭😭

دلم میخاد مادر شم عاشق شم مستقل شم همشم نیاز جنسی نیست 

دلم محبت میخاد اطرافم انقد میگن متاهلی عالیه با ی ادم خوب و 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ما ۳۵ ساله چی بگیم😄

یه سرگرمی و تفریح ایجاد کنین 

زوده واستون این همه اعتراض و مشتاق ازدواج بودن

تحت تاثیر حرف و تصميم های بقیه نباشید

اینکه بقیه گفتن متاهلی عالیه دلیل خوبی نیست

متاهلی پر از مسئولیت های بزرگه

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

عزیزم تو حالت خیلی بده 

ازدواجم از دور قشنگه خودت رو سرگرم کن کار کن باشگاه برو لذت ببر 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
حالا ما ۳۵ ساله چی بگیم😄یه سرگرمی و تفریح ایجاد کنین زوده واستون این همه اعتراض و مشتاق ازدواج بودن ...

سسرگرمیییم بخام پول ندارم چیکارکنم خبببب اونم توسبزوار 

عزیزم تو حالت خیلی بده ازدواجم از دور قشنگه خودت رو سرگرم کن کار کن باشگاه برو لذت ببر

ععزیزم باشگاهمممم رفتم هیچ تاثیری نداشت متنفرم ازجو باشگاه مضخرففف🤢🤢🤢� تازه دیگ پولشم نداشتم پول سرگرمی و شهرستان زندگی میکنم چیکارکنم اخه 

همشم دانشگاه خراب شده اشغالمممم 

همسنااااام متاهلن بچه دارن من هنوز دانشجوامممم.... ب سرو دردانشگاههه🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

کار پیدا کنید

دانشجوام وقت کار اصلا نیست دیوارم گشتم کار دانشجویی نمیخاستن ک با کلاسام تداخل نباشه اصلا اونم شهرما ک اصلا نداره در ب در دنبال اینچیزا بودم ی مدت