یه دونه به باپوست رو با رنده درشت رنده کردم
بعد ریتم تو یه ظرف گذاشتم تو مایکرویو با 120 درجه 20 دقیقه موند... بعد با قدرت 40 درصد گذاشتم تقریبا 40-50 دقیقه... همزمان که تو مایکرویو بود هرچند دقیقه زیر روش میکردم
( میشه توی محیط خونه هم بزاریم تا خشک شه 2-3 روز طول میکشه... یا میشه گذاشت رو شوفاژ 5-6 ساعته خشکشون کرد)
خشک که شد.. ریتم تو یه تابه و به حدی تفت دادم که رنگش قهوه ای تیره شد با شعله ملایم.... ( شعله زیاد میسوزونه...باید حرارت ملایم باشه.... من خودم شعله پخش کن گذاشتم زیرش)
بعد با آبجوش توی قوری دمش کردم...
خیلی راضی بودم...
اینم از عکسش:

-