2777
2789

مثلا پدربزرگ های گرامی یا مامان بزرگم لعنت میفرستم

دلم خیلی میگیره از این همه بی مسئولیتی و ذات نداشتشون..میگم مشکلات من بخاطر شماهاست

فقط توروخدا نگید دستشون از دنیا کوتاهه که برام مهم نیست

👊

دستشون بلنده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخجدی گند زدن به یک نسل با بچه اوردن هاشونحالا جزییات رو نمیگم ولی زندگی من و خواهر و برادرام و پدر ...

تو زندگی همه ما از این آدمها بوده و هست 

بقیه زندگی دست خودته 

یه کاری کن نسل بعد تو بهت لعنت نفرستن

و الا اونا که رفتن ولشون کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو زندگی همه ما از این آدمها بوده و هست بقیه زندگی دست خودته یه کاری کن نسل بعد تو بهت لعنت نفرستنو ...

من اصلا بچه دار نمیخوام بشم 

انقدر قفلم که هیچکس کار نمیتونم بکنم واسه نجات خودم و خانوادم..حتی مشاور میمونه چی بگه

👊
من اصلا بچه دار نمیخوام بشم انقدر قفلم که هیچکس کار نمیتونم بکنم واسه نجات خودم و خانوادم..حتی مشاور ...

ربطش به گذشتگان چیه

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

حوصله توضیح ندارم ولی بدون خودت ضرر میکنی نه اونا

ضرر؟! چه ضرری عمر و جونیم رفت به هیچ و پوچ

ضرر از این بالاتر که هیچکس رو ندارم و من شدم بزرگتر پدر و مادرم اونا باید حمایتم میکردن من باید مشکلات رو به دوش بکشم....

👊
من اصلا بچه دار نمیخوام بشم انقدر قفلم که هیچکس کار نمیتونم بکنم واسه نجات خودم و خانوادم..حتی مشاور ...

بهترین ها نصیبت❤️

همون پدر و بزرک و مادر بزرگ هم از یه گذشته  که خودشون هم توش قربانی بودن بودن یه مدل سیستم بوده 

با نظرم فوکوست رو بزار برای اینده 

گذشته تموم شد از همین الان آینده رو بساز حتی بدون بچه 

فکر با گذشته مثل اینه قایق رو ول کنی تو دریا ولی با طناب ببندی ب یع میله کنار ساحل و بگی چرا نمیرع چرا نمیشه 

رها کن تا آزاد بشی تا بری جاهای بهتر ظلم نکن در حق خودت و آینده خودت

ضرر؟! چه ضرری عمر و جونیم رفت به هیچ و پوچضرر از این بالاتر که هیچکس رو ندارم و من شدم بزرگتر پدر و ...

میدونی اصلا تو فاز نصیحت نیستم. من به دعای متوفیا بیشتر امید دارم تا زندها امیدوارم خونده باشی چون نمیخواستم همچین کامنتی بمونه اصلاحش کردم 

میدونی اصلا تو فاز نصیحت نیستم ولی ی بار حتی شده بدون فاتحه ازشون بخواه برات دعا کنن اون وقت اثرش رو ...

وااای توروخدا ول کن ..نفرین اونا؟!

من بارها بچه و نوجون بودم واسشون فاتحه و قران میخوندم اون زمان پر از امید بودم ولی الان که بزرگ تر شدم میبینم ریشه مشکلات من فقط از اونهاست...

👊

اتفاقا منم امروز گفتم از پدر بزرگم نمی‌گذرم 

یه جورایی تو شرایط الانم مقصر بود

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)