خسته نمیشین اذیت نمیکنه مادرشوهرتون هر پنج ماه یک بار دعوتمون میکنه انقد تیکه میندازه و کنایه میزنع که حالت بهم بخوره اون یک ساعت خون به جیگرم میکنه چطور تحمل میکنن عروسایی که پیش مادرشوهرن خداصبرتون بده
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همیشه میگم آدم کنار خیابون تو چادر زندگی کنه ولی با خانواده شوهر تو یه ساختمون نباشه اصلا حریم خصوصی نداری کوچکترین خریدی میکنی همه میفهمن کجا میری کی میری کی میای اصلا مزخرف من حالا مادرشوهرم آرومه پدرش ۲۴ ساعت تو حیاطه کجا داری میری؟برا چی میری حالمو بهم میزنه
شیش ماه با من بود مغزمو بگا داده بود هرروز تو کفشش نمک میریختم اخرش برای همیشه رفت چهارساله نیومده
والا منم دوسال پیش سنگ انداختم پشت سرش،سه ماهه آوردنش راهم دیگه نمیتونه بره خیلی پیره،کفش هم نداره توش نمکبریزم.البته قراره بمونه پیش ماتاآخر عمرش ،کلا یه گوشه پذیرایی جاانداختیم،دیگه مثل سابق زبون نداره ولی تو تربیت بچم خیلی دخالت میکنه کلا رو مخمه صبح تاشب
خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه