2777
2789
متاسفانه حرفهای مربوط به آگاهی و مخصوصا گیاهخواری رو سریع نابود میکنن اعضای نی نی سایت. احتمالا کارب ...

نه به خاطر اینکه به یه کاربری که سقط کرده بود 

گفتم انقدر بهش فکر نکن 

هرکاری کردی خوب کردی 

با فکر کردن بهش خودتو آزار نده 

🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه به خاطر اینکه به یه کاربری که سقط کرده بود گفتم انقدر بهش فکر نکن هرکاری کردی خوب کردی با فکر کرد ...

وا تو که حرف خوبی زده بودی بهش😁😂

خیلی عجیبه این سایت کلا

من همونجا که دیدم تاپیک ها رو خودمون نمیتونیم پاک کنیم، پی به عجیب بودنش بردم ولی یجورایی معتادم بهش. نمیتونم نیام😂

میدونستین کسایی که علاقه به حیوون آزاری دار ن ۷۰ درصد بیشتر از آدمای معمولی ممکنه که قاتل شن؟؟؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

وا تو که حرف خوبی زده بودی بهش😁😂خیلی عجیبه این سایت کلامن همونجا که دیدم تاپیک ها رو خودمون نمیتون ...

منم همینطور 

من تو دنیای غیرمجازی یه آدم به شدت رسمی و متفاوتم 

اینجا میتونم یه کم شیطونی و غیبت کنم 😅🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

میدونستی گوشت‌خواری هم حیوان آزاریه؟ فقط کسی که گوشت میخوره و فکر میکنه حیوان آزار نیست، در واقع گون ...

اولا نخوریم پس چی بخوریم خود خداوند حلال گوشت رو گذاشته که بشر ازش استفاده کنه دیگه از خدا که بالاتر نیستیم 

دوماً فعلا بخاطر قیمت بالای گوشت اعم از گوسفندی و مرغ و......از خوردنش بصورت کاملا خودکار محروم شدیم پس شما نگران این قضیه نباش.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.