2777
2789
عنوان

دختر همسرم بیاین

496 بازدید | 24 پست

امروز من حالم بد بود استفراغ اینا  زنگ خونمون رو میزدن دختر همسرمم باز نمیکرد باحال خراب گفم چی میشه باز کنی  خب 

پدرش ک عصر اومد زود گف اره ب من اینو گف انتظار داشت کتکم بزنن خنک شه   درس مجازیه با حالت طبکار میگه چرا درسامو ننوستی ب من قبافه میگیره واقعا درکش نمیکنم من چرا بنویسم خب  تکرار پایه ام شد خودش بایس بنویسه کفتن محبت کن بیاد سمتت محبت کردم جدا فک کرد کلفت خونشونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرق هست بین محبت و سرویس اضافی 

اون بچه مشکل داره 

هزار سال هم بگی تا جدی پدرش و خودش نخوان باهات همکاری نمیکنه و حرف نمیشنوه 

می‌دونم حرفم سخته ولی واقعا راهی نداری جز سوختن و ساختن

فرق هست بین محبت و سرویس اضافی اون بچه مشکل داره هزار سال هم بگی تا جدی پدرش و خودش نخوان باهات همکا ...

نکنه من تو این والا حوصله درس نوشتن ندارم آب بابا بنویسه یاد بگیره  ب من جه

نکنه من تو این والا حوصله درس نوشتن ندارم آب بابا بنویسه یاد بگیره ب من جه

چیکار میخوای بکنی 

آخه راهی نیست 

پس حداقل سخت نگیر به خودت سخت نگذره 

اینم بخشی از زندگی هست دیگه 

واسه هرکسی یه جور تلخه

بچه ها خیلی سخت میتونن کس دیگه ای و جای مادرشون ببینن شما حوصله کن با مشاور صحبت کن سعی کن باهاش صمی ...

اصلا مشکلی بامن نداره ولی توقعش بالاس میگ درسامو بنویس جواباشو پرت میکنه صورتم  

اصلا مشکلی بامن نداره ولی توقعش بالاس میگ درسامو بنویس جواباشو پرت میکنه صورتم

نباید بنویسی هرچقدر هم که اصرار کرد نباید براش بنویسی خیلی سخت نگیر هروقت اومد گفت بنویس خودت و مشغول کن بگو کار دارم 

ارتباط داره تنبله موهاشو شونه نمیکنه نمیزاره منم بکنم شپش زده

سنش کم قبل اینم طبیعتا دیگیر مشکلات خانوادگی بود از لحاظ روحی آسیب دید 

باهم برین پیش مشاور 

اول سعی کن رابطتون درست کنی براش کادو بخر تا باهات بهتر باشه بازی کن باهاش بعد کم کم برای تربیتش وقت بزار بهش مسولیت بده کار ها کوچیک وقتی انجام داد جایزه کوچیک بده 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...