2777
2789

شدم فارغ التحصیل بی سواد نه دانشگاه میرم نه مدرسه دلم برا خودم که انقدر بیچاره نبود تنگ شده نمی تونم باهاش کنار بیام دلم میخواد تموم شه حتی به قیمت جونم خسته شدم از طعنه عزیزترینام😭🩷

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشت کنکوری عزیزم؟

اره اما اگه تکرار شه ابرو برام نمی مونه ای کاش امسال انقدر وسواس به خرج نمیدادم می رفتم یه رشته می خوندم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

حالا چرا اینقدر ناامید؟؟؟

تاپیک قبلیم ببین

غصه نخور، تلاش کن شاغل بشی، ناشکر هم نباش،بیچاره چیه؟!

بیچاره منم مثلا چه شغلی برم ارایشگری یاد بگیرم نگه زوره دلم نمیخواد بابا من زندگی دارم چرا حق انتخاب نمیدین هر روز برم سر شغلی که دوسش هدارم کل عمرم یه حسرت بمونه به دلم خسته شدم

انشالله که یه چیز خوب درمیایی گلم این که ناراحتی نداره

یه دقیقه فکر کن اگه نیارم نمی دونم اصلا خنگم انگار دوس ندارم ادامه بدم میخوام تموم شه همه وی حتی خودم خسته شدم ای کاش من که مایه ننگشون بودم هیچوقت به دنیا نمی اومدم😭🤧