2777
2789
عنوان

میشه سرسری زد نشی دلم گرفته میخوام با یکی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
یه دقیقه فکر کن اگه نیارم نمی دونم اصلا خنگم انگار دوس ندارم ادامه بدم میخوام تموم شه همه وی حتی خود ...

این حرفو نزن ، توی زندگیم به این نتیجه رسیدم که اگه من روی این زمینم به خاطر خودمه نه اطرافیانم .. تو قرار نیست مایه پیشرفت یا ننگ کسی باشی ، شاید حتی سعادت تو در درس نخوندن باشه شاید اصلا شغل ازاد بتونه تو رو به یک ثروت و مقام رویایی برسونه .. 

این حرفو نزن ، توی زندگیم به این نتیجه رسیدم که اگه من روی این زمینم به خاطر خودمه نه اطرافیانم .. ت ...

ارزوی من ثروت نیس فقط میخوام این حرفاشون تکوم شه من با تمام خودم بودن بپذیرن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره منم مثلا چه شغلی برم ارایشگری یاد بگیرم نگه زوره دلم نمیخواد بابا من زندگی دارم چرا حق انتخاب ...

عزیزم درکت میکنم،

حق داری خسته ای، کلافه ای،

من فکر کردم دانشگاه رو تموم کردی گفتم شاعل شو،

هنوز سنی نداری ، قوی باش، 

رو درست تمرکز کن،برو دنبال آرزوهات

عزیزم درکت میکنم،حق داری خسته ای، کلافه ای،من فکر کردم دانشگاه رو تموم کردی گفتم شاعل شو،هنوز سنی ند ...

همون ارزوهایی که جلو چشم دفن کردن من دیگه تخوم ظدم الکی دارم دست و پا می زنم انگار افتادم تو باتلاق هرچقدر بیشتر تلاش می کنم بیشتر می رم پایین

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم درکت میکنم،حق داری خسته ای، کلافه ای،من فکر کردم دانشگاه رو تموم کردی گفتم شاعل شو،هنوز سنی ند ...

همون ارزوهایی که جلو چشم دفن کردن من دیگه تخوم ظدم الکی دارم دست و پا می زنم انگار افتادم تو باتلاق هرچقدر بیشتر تلاش می کنم بیشتر می رم پایین

خب اگه تو به موفقیت برسی میفهمن که راه تو درست بوده .. آدما وقتی اول. مسیرتی میخوان منصرفت کنن

فقط بگو از کجا بفهمم قبول میشم یا نه ای کاش میشد اینده رو دید اگه امسال قبول نشم همه مسخره میکنن🩷🥲

فقط بگو از کجا بفهمم قبول میشم یا نه ای کاش میشد اینده رو دید اگه امسال قبول نشم همه مسخره میکنن🩷🥲

برای خودم تو کنکور اینجوری بود تست میزدم از هر فصل بعد درصد حساب میکردم اگه درسی رو زیر ۸۰ درصد میزدم دوباره میخوندمش .. با همین روش دولتی در اومدم دیگه نمیدونم جواب میده یا نا

برای خودم تو کنکور اینجوری بود تست میزدم از هر فصل بعد درصد حساب میکردم اگه درسی رو زیر ۸۰ درصد میزد ...

ممنون ازمون شرکت نمی کردی و خب اونی که بالا۸۰زدی مرور نمی کردی

ممنون ازمون شرکت نمی کردی و خب اونی که بالا۸۰زدی مرور نمی کردی

آزمون از تو تلگرام در میاوردم .. 

چرا ۲ روز بعد از این که هر درس و میخوندم تست میزدم اگه بالای ۸۵ اینجوریا درست میزدم که هیچی ، تیک میخورد تو لیستم اگه نه میرفت توی لیستی که دوباره باید میخوندمش .. مرورم ۴ ساعت آخر روزم رو درسای هفته قبل رو میخوندم یعنی اگه شنبه هفته پیش عربی و زبان رو خونده بودم شنبه این هف

ته مرور میکردم که کاملا فیکس بشه تو مخم