2777
2789

من اصلا سگ بگیر و نگیر و تشخیص نمیدم ولی یه جا خونده بودم ۸ قلاده سگ ولگرد به ی آقاهه حمله کرده بودن پاش و تیکه و پاره کردن عکسش م بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وای منم😣

کارت طبیعی بوده چرا ابروت بره؟ منم سگ ببینم میترسم. مگه شوهرم کنارم باشه که دورش کنه وگرنه فرار میکنم تو مغازه ای خونه ای جایی

مهیرا یعنی زن کدبانو و اصیل😎😎😎اصیل که هستم،دارم سعی میکنم کدبانو هم بشم.🥰

منم ی بار ی سگ دیدم ک داشت پارس میکرد انقد ترسیدم رفته بودم پست ی آقایی وایساده بودم پیراهنشم سفت گرفته بودم 

کلا سگ میبینم یا از چیزی میترسم   زمانو مکانو هیچیو نمی‌بینم فقط میگم یکی باشه منو نجات بده

خوب پرت کن اگر نرفت فرار کن واینسا نگاش کن

چی پرت کنم وایساده بود دقیقا جلوم هی رفتم پشت ماشینا اینم میومد ، دویدم اینم میومد. فقط میشد کیف و پرت کنم که توش شکستنی بود خخخخ

چی پرت کنم وایساده بود دقیقا جلوم هی رفتم پشت ماشینا اینم میومد ، دویدم اینم میومد. فقط میشد کیف و پ ...

من یه بار شش تا سگ بهم حمله کردن قشنگ از ترس داشت حالم بد میشد که همسایمون سر رسید بس جیغ زدم مرده از بالا چی پرت میکرد زنش از پایین اگر نرسیده بودن تیکه تیکم میکردن خدا رحمم کرد اونا میفهمن ما نیترسیم چون موقع ترس یه بویی از بدنمون خارج میشه سریع میفهمن

من یه بار شش تا سگ بهم حمله کردن قشنگ از ترس داشت حالم بد میشد که همسایمون سر رسید بس جیغ زدم مرده ا ...

منم تو پارک دسته جمعی بهم حمله کردن جیغ کشیدم یه آقایی اومد جمع شون کرد.