2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید..

233 بازدید | 6 پست

سلام من شوهرم جهش اسپرمش پایینه...به این دلیل بچه دار نمیشیم ..کسی هست که شوهرش همچین مشکلی داشت و درمان شده باشه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

ویتامین ث و ای بگیره بخوره تخم مرغ با روغن زیتون نیمرو کن سه روز در هفته بده بخوره.دوش اب خنک بگیره قبل از نزدیکی....اینارو تو طب سنتی خوندم.موثره.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
ویتامین ث و ای بگیره بخوره تخم مرغ با روغن زیتون نیمرو کن سه روز در هفته بده بخوره.دوش اب خنک بگیره ...

ممنونم عزیزم..ولی جهش اسپرمش صفره..ایا این مشکلش درمان شدنی هست؟😞

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم..ولی جهش اسپرمش صفره..ایا این مشکلش درمان شدنی هست؟😞

والا منکه دیدم این استاد خیراندیش میگفت که نیمرو با روغن زیتون و پیاز معجزه میکنه.تخم مرغشم بومی باشه...حالا شما امتحان کن...ضرر که نداره.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
والا منکه دیدم این استاد خیراندیش میگفت که نیمرو با روغن زیتون و پیاز معجزه میکنه.تخم مرغشم بومی باش ...

باشه حتما عزیزم..ممنون از راهنماییت

عزیزم ظاهرا مشکلتون حل شد؟ چجوری کدوم دکتر رفتید؟ کدوم شهر هستید

عزیزم من با ای وی اف باردار شدم

رویان تهران مرکز ناباروری