roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عنوان لطفا کمک کنید.. 233 بازدید | 6 پست سلام من شوهرم جهش اسپرمش پایینه...به این دلیل بچه دار نمیشیم ..کسی هست که شوهرش همچین مشکلی داشت و درمان شده باشه؟ خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰 1397/02/06 | 20:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamishahrad عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2202 ویتامین ث و ای بگیره بخوره تخم مرغ با روغن زیتون نیمرو کن سه روز در هفته بده بخوره.دوش اب خنک بگیره قبل از نزدیکی....اینارو تو طب سنتی خوندم.موثره. الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 ویتامین ث و ای بگیره بخوره تخم مرغ با روغن زیتون نیمرو کن سه روز در هفته بده بخوره.دوش اب خنک بگیره ... ممنونم عزیزم..ولی جهش اسپرمش صفره..ایا این مشکلش درمان شدنی هست؟😞 خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
mamishahrad عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2202 ممنونم عزیزم..ولی جهش اسپرمش صفره..ایا این مشکلش درمان شدنی هست؟😞 والا منکه دیدم این استاد خیراندیش میگفت که نیمرو با روغن زیتون و پیاز معجزه میکنه.تخم مرغشم بومی باشه...حالا شما امتحان کن...ضرر که نداره. الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 والا منکه دیدم این استاد خیراندیش میگفت که نیمرو با روغن زیتون و پیاز معجزه میکنه.تخم مرغشم بومی باش ... باشه حتما عزیزم..ممنون از راهنماییت خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
1001شب عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 272 باشه حتما عزیزم..ممنون از راهنماییت عزیزم ظاهرا مشکلتون حل شد؟ چجوری کدوم دکتر رفتید؟ کدوم شهر هستید هر اسمی میزدم تکراری بود! شیما هستم🥰♥️
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عزیزم ظاهرا مشکلتون حل شد؟ چجوری کدوم دکتر رفتید؟ کدوم شهر هستید عزیزم من با ای وی اف باردار شدمرویان تهران مرکز ناباروری خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰