2821
2789
عنوان

انگار ن انگار مرده گنده ارشد داره

204 بازدید | 13 پست

شوهرم ۴۰سالش داره میشه مرد پخته ای هست و بنظرم عاقله ی پسر ۶ساله دارم الانم دومی حاملم مرد گنده سرشو میزاره روشکمم میگه ینی این تو بچست؟چجوری؟ چجوری تشکیل شده؟ بعد میگه قدرت خدا 

اونشب حس کردم تکون خورد داشت جیغ میزد😐مگ میشه تو شکمت ی موجود تکون بخوره 

برای بچه اولمون این کارهارو نمیکرد داره نگرانم میکنه همون توضیحاتی ک به بچه ۶سالم میدم به اینم میدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
واییی خوبه که😂😂😂😂😂

ن دیوونم کرده برا زایمانم میگه باورم نمیشه بچه میاد بیرون

میگه میخام بیام اتاق زایمان ببینمت من نمبخام بیاد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببرش تراپیست دچار سندرم نمی‌دونم چی شده

همین مونده 😂😂😂ببرمش تراپیست

خوراک اینه که بترسونیش بگو تازه بعضی وقتا تو شکمم گریه می‌کنه از گلوم صداش میاد

وای اره خدانکشتت چقدر اذیتش کنم😂😂😂

میخوای یاداوریش کن چجوری تشکیل شده🤣

بارسم شکل😂😂

خوشبحالت خیلی حال میده😂😂

کاش میشد اینجا ویس بزارم اذیتش میکردم ویس میزاشتم براتون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز