2777
2789

امشب تا صبح قراره همه حرفایی که به من میزدو به اون بزنه 

موهاشو باز کنه قولای الکی بده بهش

دلم برا خودم میسوزه واسه احساسی که صرف یه آدم بی لیاقت کردم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

یه وقت هایی خدا یکی رو ارت میگیره که زندگی بهتری بهت بده

به قول شاعر ما گذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی ، تو بمان و دگران وااای به حال دگران

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخت من درکت میکنم میشه دعا کنی من با شوهرم آشتی کنم

آره حتماً..ایشالا که آشتی میکنین

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

برای شما چیکار کرد که برای اون بکنه؟

این حرفهای عاشقونه رو به شمام زده ولی تهش چه فایده داره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.