2777
2789
عنوان

چیکار کنم با پسرم❔️

93 بازدید | 11 پست

امسال نهمه

تمام امتحاناش زیر ۱۰ شد

شنبه من و باباش داریم میریم مدرسه

گوشیش و قرارا بدم به مدیر

بع نظرتون چیکار کنم بترسه درس بخونه

با مدیرش میخوام هماهنگ بشم یه کاری کنیم لارسه

به نظرتون چیکار کنیم؟؟؟

شوهرم الان آتیش گرفته بخاطر نمره‌هاش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببرش پیش مشاور ببینه مشکلش چیه 

واینکه بفرس کارو دانش و فنی حرفه ای که البته همونم معدل ۱۵یا۱۶میخواد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه من باشه دیگه نمیزارم بره مدرسه. از خونه هم بیرونش می کنم می گم درس خو نمیخونی برو یه حمالی یاد ب ...

شما تو خونشونی؟شاید افسردگی داره؟شاید علاقه ندارع؟نمیتونه سال بعد فنی حرفه ای بخونه؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

شما تو خونشونی؟شاید افسردگی داره؟شاید علاقه ندارع؟نمیتونه سال بعد فنی حرفه ای بخونه؟

من خودم معلمم خب؟ بچه ای که امکانات براش فراهمه اما درس نمیخونه نباید بزاری بیاد مدرسه. رازش اینه. اگه واقعا درس و دوست داره خودش باید ادامه بده، اینجوری فایده نداره

من خودم معلمم خب؟ بچه ای که امکانات براش فراهمه اما درس نمیخونه نباید بزاری بیاد مدرسه. رازش اینه. ا ...

درسته اما بعدا برا ازدواج... هم یک مدرک از دانشگاه ازاد هم‌بگیره بنظرم بهتر از نداشتنشه 

درسته اما بعدا برا ازدواج... هم یک مدرک از دانشگاه ازاد هم‌بگیره بنظرم بهتر از نداشتنشه

اره ولی مدرکی که خودش براش حرص بخوره و زحمت بکشه نه مدرکی که به قیمت از دست رفتن ارامش پدر و مادر بیچاره اش باشه

اره ولی مدرکی که خودش براش حرص بخوره و زحمت بکشه نه مدرکی که به قیمت از دست رفتن ارامش پدر و مادر بی ...

درسته♥️