fa_timaa مدیر عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 456 عنوان میخوام رو ابروهام حنا بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست ابروهام مشکیه دوس دارم یکم روشن تر باشه یکم قهوه ای باشه میترسم حنا بزارم تموم زرد یا قرمز بشن 1404/09/06 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fa_timaa مدیر استارتر عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 456 من چند ماه پیش جنا گذاشتم با شونصد تا چیز قاطیشون کردم یک درصد موهام رنگش عوض نشدالبته موهام مشکی هس ... منم میخوام هم موهامو حنا بزارم هم ابروهام موهام ابروهام و موهام مشکیه
fa_timaa مدیر استارتر عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 456 فکر کنم یه خرمایی قشنگی بشه،من وهامم میزارم هیییچ رنگش عوض نمیشه زن داییم موهاش یکم روشنه حنا میزار ... عاشق رنگ خرمایی ام
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5991 منم میخوام هم موهامو حنا بزارم هم ابروهام موهام ابروهام و موهام مشکیه من قهوه، نسکافه، زرده تخم مرغ و چند تا چیز دیگ ریختم طرف گفته بود قهوه ای میشه ولی تغییر نکرداگر احیانا موهات خوشرنگ شد و دستور خوبی پیدا کردی منو تگ کن یا همینجا ریپلای کن 👊
آفرین۰۳ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 477 دمت گرمپس اینا چرا میگن نزار رنگی میشه شاید ابروشون روشنهبرای من ذغالی و نازکامتحان کن یه ساعت بزار بشور بعد دوباره بزار دلت میخواد تغییر کنی رنگ مو خرمایی تیره بزن کمی بمونه خوب میشه
آفرین۰۳ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 477 من قهوه، نسکافه، زرده تخم مرغ و چند تا چیز دیگ ریختم طرف گفته بود قهوه ای میشه ولی تغییر نکرداگر احی ... جنس موهات زخیمه؟من سال ها پیش هر چند سال حنا با ترکیبات گیاهی میذاشتمخرمایی خوشرررگ مایل به تیره میشدتو آفتاب که میدرخشید
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5991 جنس موهات زخیمه؟من سال ها پیش هر چند سال حنا با ترکیبات گیاهی میذاشتمخرمایی خوشرررگ مایل به تیره میش ... تو نور فقط قرمز میشدنه موهام نازکهمیشه بگید چیا میریختید؟ 👊
آفرین۰۳ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 477 تو نور فقط قرمز میشدنه موهام نازکهمیشه بگید چیا میریختید؟ منم تخم مرغ محلی، جفت گیاهی و بابونه رو جدا میجوشوندم آبشو میریختم
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 5991 منم تخم مرغ محلی، جفت گیاهی و بابونه رو جدا میجوشوندم آبشو میریختم بابونه رو زیاد شنیدم این دفعه امتحان میکنمببخشید اون قسمت رو متوجه نشدم حنا رو میجوشوندید؟ 👊
آفرین۰۳ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 477 بابونه رو زیاد شنیدم این دفعه امتحان میکنمببخشید اون قسمت رو متوجه نشدم حنا رو میجوشوندید؟ نه به جای آبجوشیده بابونه میریختم
fa_timaa مدیر استارتر عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 456 شاید ابروشون روشنهبرای من ذغالی و نازکامتحان کن یه ساعت بزار بشور بعد دوباره بزار دلت میخواد تغییر ک ... باشه