2777
2789
عنوان

کار پیدا نمیکنم خیلیی خسته شدم😪

110 بازدید | 5 پست

من ارتباط اجتماعی ندارم اصلااا بعد همه کارا میگن ظاهری اهسته و ارتباط اجتماعی که من ندارم

رفتم مصاحبه بوفه باشگاه همه چیش خوب بود مسیرش، ساعاتش منم دوست داشتم ازم مصاحبه گرفت مثل اینکه خوشش نیومد استخدامم نکرد

خیلی دنیال شغل‌هایی هستم تو محیط زنانه که اضطرابم کمتر باشه پیدا نمیکنم یا حقوقش ۳ تومنه

دیگه انقدر کار پیدا نکردم فکرم رفت سراغ کارگر کارخونه ها که بسته بندی میکنن که مامانم زد تو سرم و خانوادم مخالفن فکر میکنن بده

من چیکار کنم آخه؟  اول باید حداقل ده بیست تومن جمع کنم تا بتونم یک هنری یاد بگیرم

👊

ظاهرت چجوریع مگه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه کار تو فروشگاه خوبه؟؟؟نزدیک خونه 

مثلا ۱۲تومن حقوق

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴