2821
2789
عنوان

یادش بخیر

34 بازدید | 3 پست

یاد خرداد بخیر و یاد اولین تاپیکم درباره ی خرداد

اول خرداد فکر میکردم جهان رو تو دستام دارم اما آخر خرداد من تو دست جهان اسیر شدم...

عزیزم می‌دونی گاهی از حرف نزدن دهنم و لبام درد میگیره

گاهی از نگفتن گلوم می سوزه انقد داد نزدم 

عزیزم می‌دونی درد چیز قشنگیه...کسی که درد می‌کشه اگر خوشگل درد بکشه،خوشگل میشه...طلا میشه،جواهر میشه

عزیزم می‌دونی صدام اینکه بهت نمی رسه برای این نیست که فاصله ام ازت زیاده، برای اینه که حرفام صدا نداره...

عزیزم هر چیز بشه آخر کار، اینو بدون دوست داشتنت خوب بود، دوست داشتنت زنده بود،واقعی بود و پروانه ها اومدن تو قلبم مهمونی و خب خوش گذشت...

عزیزم عزیزم عزیزم

من از همه دنیا بابت اتفاقاتش راضی ام، و از خدا بابت همه حس های قشنگی که بوجود آورد تا تو قلبمون پروانه ها برقصن،ممنونم

عزیزم کاری به نهایت کار ندارم، من لذت بردم از خدایی که خالق همه ی حس های خوب و پروانه هاست.

عزیزم

یاد خرداد بخیر ک جنگ رو با چشامون دیدیم😔🤣🤣🤣

من تو زندگیم همش میگفتم اونایی که وسط جنگ عاشق میشن چجوری ان

بعد میگفتم باید یه فیلم بسازن از عشق روزای جنگ

بعد جوری شد که موشک‌های اسرائیل مستقیم تو قلب من فرود میومد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو زندگیم همش میگفتم اونایی که وسط جنگ عاشق میشن چجوری انبعد میگفتم باید یه فیلم بسازن از عشق روز ...

عزیزم😔

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪