2777
2789
عنوان

خانما بیااااایید

73 بازدید | 5 پست

کسی میدونه چجوری میشه آدرس دقیق یه باجه تلفن رو توی یه محدوده پیدا کنم؟؟؟

اگر شماره رو ب مخابرات بدم ادرس رو میده یا اول باید شکایت کنم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

کسی میدونه؟؟؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحمه؟خب از باجه میخاین شکایت کنید؟روزی صد نفر ممکنه از اون استفاده کنند 

بالاخره یه مغازه هست اونجا ک توی اون ساعت دوربینش کار کنه

بالاخره یه مغازه هست اونجا ک توی اون ساعت دوربینش کار کنه

من فقط یه مورد دیدم پیگیری کردن مزاحمت تلفنی رو اول باید شکایت کنی اگه خیلی مهم باشه پیگیری میکنن 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...