2777
2789

دلم اون موقع هایی رد میخواد که تیکربارداریم نوشته بود ۱۴هفته و ۵روز چقد دوران خوبی بود که تموم شد حالا اقاسجادمون نمیزاره بخوابم مدام گریه میکنه جیش میکنه جیغ میزنه. خدایاااصد هزارمرتبه شکر

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب همینه دیگه خواهر

افسردگی گرفتم😣

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
مبارکه عزیزم به به چه اسم زیبایی نامدارباشه 

قربونت برم سلامت باشی ممنون

خب چی میشه کرد حالا کجاشو دیدی اولاشه هنوز

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
عزيزم😂 بزرگ بشه يكي ديگه مي ياري 

خخخخ اون که اره فعلا خستم هنوز خستگی زایمان از تنم نرفته

واقعا؟ من تو ذهنم اینه بچه داری اونقدر لذت بخشه که آدم نمیخواد به عقب برگرده ... خوب اینطوری میگید که آدم ناامید میشه 😟

پسرتون چند وقتشه؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
خب چی میشه کرد حالا کجاشو دیدی اولاشه هنوز

مگه بعدا قراره چی بشه🙁

واقعا؟ من تو ذهنم اینه بچه داری اونقدر لذت بخشه که آدم نمیخواد به عقب برگرده ... خوب اینطوری میگید ک ...

اره واقعا از خوابهای راحت الانت لذت ببر دیگه راحت نمیتونی بخوابی همش بااسترس منم مثه تو فک میکردم .الان ۲هفتشه

ختنه کرده؟

اره عفونت داشت همون روزای اول ختنش کردیم

طبیعیه نزار افسردگی بگیری همش بگو خیلیها آرزوشو دارن از باباشم کار بکش بگیر بخواب

باباش که همش میگه من خستم نمیتونم هم خونه هم بیرون کار کنم کمکم نمیکنه این از همه بیشتر اذیتم میکنه