2777
2789
عنوان

پوول

42 بازدید | 4 پست

دلم میخواست پولدار بودم،کلی خرید میکردم، فردا برای کلاسم پول شهریه رو ندارم،ی تومنش مونده

تو و عمرم یه بوت نگرفتم، فعلا برای زمستون هیچ چی نخریدم ،همیشه حسرت خوردم 

از طرفی پدرم معتاده 

واقعا ناراحتم 

سنمم سن کار نیست دزس میخونم امسال سال حساسیه وگرنه کار میکردم 

فقط رو درس تمرکز کن سال حساسیت ب این چیزا اصلا فک نکن عزیزم گوشیو بنداز دور الان باید خواب باشی فردا بتونی درس بخونی رقیبات سخت در تلاشن

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیپپمم چرا بی‌انگیزه شدم

چون استمرار نداشتی عزیزم  ب خودت ایمان نداری

ب خودت ایمان داشتی اینقدر مطمئن بودی موفق میشی الان فقط درگیر هدفت بودی عزیزم

باید از گوشی دور بشی باور کن هرکی رتبه ی خوبی آورده تا زمان قبولی گوشی نداشته اصلا این نصیحت و خواهرانه بت میگم

بعدش از دوساعت مطالعه شروع کن پیوستگی داشته باشه هرروز بیشترش کن هر ۱و نیم ساعت نیم ساعت استراحت کن

تلاش کن ی شهر خوب قبول شو پرستاری فرهنگیان حتی پزشکی و دندون و دارو هم خوبن

درآمد خودتو داری میتونی مشاور کنکور بشی کسب درآمد کنی خوابگاه بری ی شهر دیگه زندگی کنی

تا فردا هم ک تاپیک بزنی چیزی عوض نمیشه تو زندگیت ولی با همین کتابا طرف آمریکا پذیرش شده اروپا پذیرش شده با همین کتابا  زندگیشون رو میسازن ماشین لوکس خونه ی عالی و...

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم