2777
2789

ببخشید کسی میدونه کوچیک شدن تخمدانا علامت چیه؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عزیزم باید تحت نظر باشی برای بارداری باید فولی هات بالای هجده و زیر ۲۵ باشن که تو تنبلی تخمدان فولی ها به این مرحله نمیرسن 

خودتو معطل نکن و حتما برو تحت نظر 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول ربودن نامنظم بود ننزدیک۳سال داو دکتر رفتم مرکز نازایی یه بار دارو داد قرار شد ایو ای کنم رفتم سونو گفت این ماه نمیشه برو دعا کن ماه بعد بیا آمپول اچ سی جی وسینال اف داد و خداروشکر همون ماه باردار شدم الانم بدون قرص پریود نمیشم .تکرار ادرار داشتم 

عزیزم باید تحت نظر باشی برای بارداری باید فولی هات بالای هجده و زیر ۲۵ باشن که تو تنبلی تخمدان فولی ...

عزیزم  سوال من درباره ی این مورد نبود اولا دوما خیلی ها با همین تنبلی تخمدان راحت حامله شدن بدون دکتر بازی و...

همین دکترا  با داروهای هورمونی مسخره باعث شدن  سراغ درمان نریم و پریود مصنوعی داشته باشیم!

عزیزم سوال من درباره ی این مورد نبود اولا دوما خیلی ها با همین تنبلی تخمدان راحت حامله شدن بدون دکت ...

درست میگی عزیزم توکل برخدا ان شاءالله به زودی و آسانی باردار شی 

حسبی الله ❤