2777
2789
عنوان

قرص خاصی میخوام

174 بازدید | 17 پست

ارامبخش بسیار قوی میخوام 

اینروزا خیلی داغونم 

نپرسید چراو کجا و فلان

فقط اگه کسی هست که قرص ارامبخش خوبی داره بهم توی خصوصی پی ام بده ممنون میشم.شرایط دکتر رفتنم ندارم.امکانش هست.نصیحت هم نمیخوام .ببخشید تند و صریح حرف زدم  

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

اگه کسی هست درخواست دوستی بده توی پی وی .آقا لطفا مزاحم نشه و درخواست نده که زخم خورده ی همین جنسم 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروخانه میده؟ممنون

من که خواهرانه میگم نخور چون وابستگی میاره

یه جور سرخوشی و هذیان گویی در دراز مدت

ولی برگه ای 2تومن هست

و بدون نسخه هم میدن گلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من که خواهرانه میگم نخور چون وابستگی میاره یه جور سرخوشی و هذیان گویی در دراز مدت ولی برگه ای 2توم ...

ممنونم .این روزا شبا خواب ندارم .روزا هم داغونم.حبس شدم و فقط این گوشی برام مونده.

به جرم اینکه خودم نتونستم پدر و مادرمو انتخاب کنم و اونا منو انتخاب کردن.بچه نیستم ولی باهام مثه یک ادم بی دست و پا و بی عرضه رفتار میشه

قرصو بیخیال دمنوش اسطوخودوس بخور قبل خواب

تشکر.کارم ازینا گذشته.نیاز مبرم به مسکن اعصاب دارم.میخوام بشه نتی بخرم برام بفرستن.تحت کنترلم.صرفا جهت اینکه نمیخوام ازدواج کنم و یک بیشعور که عزیزدل مادرمه پا پیش گذاشته وادامه ی ماجرا.فکر میکنن من عاشق کسی شدم ولی صرفا رابطه ها برمبنای عشق نیست.یک رابطه ی عادی و مقروض به حیا که الان دیگه به لطف مادرم  والبته خواهر روانیم حرمتی نمونده

کلرودیازپاید دو گرمی بخور 

ممنونم 

افکارمو منظم میکنه

ابرومو پیش همکارام بردن.دنیا روی سرم خراب شده.منکه نگاهم پایینه .هیچوقت انگیزه ی زشتی نداشتم .اجازه ندادم رابطه ام شکل دیگه ای به خودش بگیره.حالا باحجم انبوهی از تهمت روبروم .خیلی پر و لبریزم .

به چه قیمتی اخه ادمیزاد تا کجا میتونه پیش بره؟ چرا؟ چطور دیگه میتونم مادر خطابش کنم ؟ چقد اینجا بی قانونه که یکی بیا  زیرابتو بزنه و زندگیت رو به پرتگاه برسونه.چرااااااا اونم منه بیگناه 

اخ 

خیلی حرف زدم.عنوانم جنجالی نیست که کسی بیاد تاپیکم .مهم هم نیست.ممنونم سرچ میزنم. اومدم به بهانه ای تا شاید سبک شم .این حجم اندوه  که توی قلبم چمبره زده با این تاپیک هرگز کسر نمیشه .برام دعاکنید.میدونم زمان حلال این مشکله.ولی چطور برگردم سرکارم 😔😔