2777
2789
عنوان

دلم برای نینی یار پنج خیلی تنگ شده کاش هنوزم بودش

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست
نی نی یار 5 خیلییی خوب بود خدا خیرش بده یه بار من و از یه مشکلی در اورد همینجا تو سایت پیش اومد برام

چجور مشکلی

اخه منم مشکل زیاد داشتم

کاری نکردن برام

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اخه میدونی چیهمن چندبار پیام دادم به نینی یارظهر و شببعد نینی یار یکی بودظب بود ،گفت ظهرم بهم گفتی ا ...

چون یه اکانت متوجه میشن کی پیام داده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه نکته ای در مورد ۵ بود میخواستم بهش بگم ولی خب هیچوقت جواب نمیدادن 

یادم نمیاد چی بود اون نکته 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چیزی نگفتم یه کاربر کلی بهم فحش داد ایشون منو تعلیق کرد که تو تاپیک دیگه چرا بحث کردی ولی اونی که فح ...

تمام کسانی که اونجا پست گذاشتن از اول تا اخر بین سی روز تا 60 روز و دائم تعلیق شدن حتی پستشون فحش هم نبود چون تاپیک رو خراب کردن و دعوا هم ممنوعه تو سایت نمیشه که مدام دعوا کنین و بعد هم حین دعوا هر پستی میذارید کنارش نی نی یار تگ می کنید دعوا و بحث ممنوعه حتما نباید فحش بدید یه هفته داشتید دعوا میکردید من شب قبلش بهتون تذکر داده بودم تمام کنین و نکردین حالا این کجا ناحقی بود؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@niniyar‍ نینی یار نمیگید بهمون؟

نی نی یار جدا نداریم یک نی نی یار هست که 24 ساعته انلاین هست 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت