از وقتی یادم میاد همین بودم از همون بچگی کسی بوده مثل من باشه. میترسم استفاده کنم کهنه وخراب بشن. حتی وقتی دارم بادستام کاری رو انجام بدم میترسم دستام وپوستش خراب بشن. بچم پامیذاره رو فرشا همش باخودم میگم الان فرشا رو خراب میکنه.همسرم میره دستشویی باخودم فکر میکنم الان شیرآلاتو خراب وکثیف میکنه. ندید بدید نیستم از وقتی یادم میاد همه چی داشتم. مبلمامو تا روز آخری که دادم سمساری دلم نمیومد روشون بشینم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همه ظرفاي دم دستيو رنگو رو پريده رو جمع كن چه مهموني چه ادمي عزيز تر خودتو بچت يه زماني بهترين چيزا ...
میدونی من چه جوریم دائم انگار میخواد یه مهمون رودربایستی دار برام بیاد مثلا اگه لیوانم لب پر بشه همون لحظه میندازم سطل. کتریم لک بشه همون لحظه سطل آشغالیه. شبشم یدونه میخرم اینترنتی. من باید دائم روتختیم تمیز ومرتب باشه. بچم لباس توخونه ای نداره دائم مثل وقتیه که مهمون داریم یا مهمون میریم فرق لباسای خونه وبیرونم توی باز وپوشیده بودنشه نه جنس وکیفیتش