2777
2789
عنوان

من میترسم از وسایلم استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 65 پست
خب نو نو بردشون ايناهم رو نو بايد ببرن؟ نزار بچه بگه مادر ما نزاشت يه بار استفاده كنيم خونه بابامون ...

نو نو. فقط دمده شده بود. از همین میترسم که بچم بزرگ بشه بگه مامانم نمیذاشت بدون صندل راه برم تو خونه

من اونموقع شمام انقدر درحال کار کردنم همیشه مهمونی میریم میشینم بچم میگه عه مامان نشستی داری میوه می ...

ببخشيدا رك ميگم ناراحت نشو ديدم مثل خودمي غصتو خوردم 

اين مردا وفا ندارن 

كافيه مريض بشي دو هفته بيفتي تو رخت خواب دور از جونت 

ببين كه چقد غر نميزنن چه كارها كه نميكنن پس اول خودت 

تو نباشي همه دنيام كه باشن برا بچت مادر نميشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشيدا رك ميگم ناراحت نشو ديدم مثل خودمي غصتو خوردم اين مردا وفا ندارن كافيه مريض بشي دو هفته بيفتي ...

میدونم عزیزم. خداکنه منم مثل شما بتونم خودمو رها کنم ازاین افکار چون مطمئنم جز خودم هیچکس نمیتونه کمکم کنه

نو نو. فقط دمده شده بود. از همین میترسم که بچم بزرگ بشه بگه مامانم نمیذاشت بدون صندل راه برم تو خونه

همه ظرفاي دم دستيو رنگو رو پريده رو جمع كن 

چه مهموني چه ادمي عزيز تر خودتو بچت 

يه زماني بهترين چيزا خوراكيا تو خونم برا مهمون بود الان نه 

اول خودمو بچه هام

میدونم عزیزم. خداکنه منم مثل شما بتونم خودمو رها کنم ازاین افکار چون مطمئنم جز خودم هیچکس نمیتونه کم ...

انشالله 

اروم باش فقط 

نخواسته باشم از الان همه رو رها كني 

دونه دونه 

مثلا شيرا رو شب نشور 

بعد يك هفته بشور 

بعد بكن هر دو هفته 

و بقيه كارام همينطور 

برو تو حموم با بچت ابرنگ بازي اگه حياط يا جاي ديگه نداري 

همه ظرفاي دم دستيو رنگو رو پريده رو جمع كن چه مهموني چه ادمي عزيز تر خودتو بچت يه زماني بهترين چيزا ...

میدونی من چه جوریم دائم انگار میخواد یه مهمون رودربایستی دار برام بیاد مثلا اگه لیوانم لب پر بشه همون لحظه میندازم سطل. کتریم لک بشه همون لحظه سطل آشغالیه. شبشم یدونه میخرم اینترنتی. من باید دائم روتختیم تمیز ومرتب باشه. بچم لباس توخونه ای نداره دائم مثل وقتیه که مهمون داریم یا مهمون میریم فرق لباسای خونه وبیرونم توی باز وپوشیده بودنشه نه جنس وکیفیتش