2777
2789

هیچکس یک بار نگفت خسته نباشید هیچ کس دورم نبود هیچکس درکم نکرد حتی نزدیک ترین افراد زندگیم خیلی دلم پره 😔دلم برای دخترم میسوزه ک دارم با ناز بزرگش میکنم ولی آینده باید با بی مهری اطرافیان دلش بلرزه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی شوهرت ؟رأسی پروف خودتی

حتی شوهرم..

نه من نیستم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم همین بودم بعدش دوری کردم خیلیم راضیم...

از شوهر و مادرشوهر و حتی مادر چجوری میتونم دوری کنم

چرانتونی؟ کمتر میرم و میام راحت و خوب.... حتی روز مادر هم من نمیرم زنگن نمیزنم 10دقه فاصلمونه 15ساله ...

بعد شوهرتون باهاشون بد نمیشه که روز مادر تبریک نمی‌گیرم به مادراتون

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
من الان 15ساله اصلا کادو نگرفتم هیچ وقت نه تبریک گفتم..🤓زیادم نمیرم.. قبلا هم تو یه ساختمون بودیم ح ...

اگه شوهرت بد بود نمیزاشت این آرامش و داشته باشی قدشو بدون 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
یعنی شوهرت هم برای دخترت بی مهره ؟مادربزرگهاش محبتی به دخترت ندارن ؟

برا دخترم همشون خوبن ولی یبار کمکم نکردن یبار درکم نکردن حداقل یبار غذا برام نپختن