2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه میشه بیاین

47 بازدید | 11 پست

سلام‌دوستان من بعدازدوهفته تاخیر پریود ازمایش دادم بتام ۴۹۰۰بود الان سونوی شکمی بدم یا واژینال؟

من نمیدونستم باردارم کلی زعفرون خوردم برای اینکه پریودبشم🥲کلی ورزش سنگین کردم توباشگاه چیزیش‌نمیشه؟

نه هیچیش نمیشه جوجه ، اون اگه میخواست سقط بشه که دور از جونش تا الان شده بود 

اصلا به دلت بد راه نده بچه آویزون رحم نیست که به این راحتی بیفته 

سونو هم بذار هشت هفته شکمی برو بیخودی زود نرو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مبارکه الان سونو لازم نداری الکی استرس نگیر . برو تحت نظر دکتر فولیک اسید شروع کن بعدش،هم پایان هفته هشت برو سونو که ان شا الله قلب تشکیل شده . ضمنا نگران نباش منم زعفرون خوردم الان نشستیم با هم فیلم می بینیم ۱۳ سالشه 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیچیش نمیشه جوجه ، اون اگه میخواست سقط بشه که دور از جونش تا الان شده بود اصلا به دلت بد راه نده ...

اخه عددبتام بالاست میترسم خدای نکرده حاملگی خارج رحمی باشه🥲

از اولین روز اخرین پریودت بشمار هر وقت ۸ هفته شد برو سونو برا قلبش. و شکمینه منم باشگاه میرفتم خبر ن ...

ببخشید عزیزم شما ترشح داشتین؟من دردهای زیرشکم دارم وکمی ترشح نمیدونم عادیه یا نه

مبارکه الان سونو لازم نداری الکی استرس نگیر . برو تحت نظر دکتر فولیک اسید شروع کن بعدش،هم پایان هفته ...

خداحفظش کنه برات عزیزم💓💓

اگه سونو ندارم ازکجابفهمم هفته چندمم🥲

ببخشید عزیزم شما ترشح داشتین؟من دردهای زیرشکم دارم وکمی ترشح نمیدونم عادیه یا نه

بله ترشج تو بارداری زیاده. برا درد هم گفتم استراحت کن

در حد اشپزی بلند شو فقط. و حمامتم طولانی نکن فعلا رابطه هم نداشته باشیت بهتره

خداحفظش کنه برات عزیزم💓💓اگه سونو ندارم ازکجابفهمم هفته چندمم🥲

عزیزم اخی . مامان جدید و کم تجربه😍😍

هفته ات رو از روز اول تاریخ پریود قبلیت حساب میکنی . مثلا اگر از شنبه شروع شده هر هفته شنبه ها هفته ات عوض میشه . الان باید فاعدتا ۵ یا شش هفته ات باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم اخی . مامان جدید و کم تجربه😍😍هفته ات رو از روز اول تاریخ پریود قبلیت حساب میکنی . مثلا اگر ا ...

مرسی عزیزم خیییلی کمکم کردی به همسرمم هنوزنگفتم گیج شدم یکم ازاسترس😂🥲