2777
2789

در ظاهرمحبت زیاد دارن بهش که کمبود نداشته باشه ولی هدفشون چنبره زدن روی همه ابعاد زندگیشه فکرمیکنن بچه شون اینجوری هیچ کمبودی نخواهد داشت ولی مهمترین کمبود این فرزند زندگی به انتخاب خود کردنه

من خودم همیشه تزم همین بودراجع به پسرم که حتی زنشم غیرمستقیم خودم انتخاب میکنم که ناجورازکار درنیاد ولی الان فکرمیکنم اوفقط یکبار زندگی میکنه چرا انتخاباش انتخابای من باشه

فقط موندم پس مرز تربیت ودخالت چیه؟ اگرکلا ول شن که امکان انحراف وبدبختیشون زیاده اگرم هی بخوای ارزشاواصولتو بهشون منتقل کنی که آزادیشونو سلب کردی پس چه بایدکرد؟

شما تا یک سنی میتونی تربیت کنی

تا زمانیکه به بلوغ فکری برسه

که برای هر ادمی این سن متفاوته

از یه جایی به بعد تربیت کردن تموم میشه

خودش باید تصمیم بگیره

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بعضی پسرا جوری گند میزنن به زندگی شون که همون اسیر مادر شدن به صلاحشونه 

منم مثل شما نمیدونم کار درست چیه 

بنظرم فرزند خودش باید عاقل باشه وگرنه چه میشه کرد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پسرم ۶ سالشه به این داشتم فک کردم که اصن اونموقع دیگه مگ زن میگیرن که من انتخاب کنم یا خودش

من ازهمون اول دغدغم این بود که عروسم جوری نباشه که چشم دیدنشونداشته باشم ده سالشه پسرم

به حد و اندازه باید باشه که این مرز حفظ بشه 

نتیجه دخالت مبشه برادر شوهر من که از سربازیش به عنوان ی راه فرار از خانواده استفاده کرد 

هربچه ای این حجم از سلطه رو نمیتونه قبول کنه 

یکی خودکشی میکنه یکی احساس خفگی میکنه یکی فرار میکنه یکی سرکش میشه 

اینطوری نیست که غلام حلقه به گوش مادر بشن ..

والا بعضی پسرا جوری گند میزنن به زندگی شون که همون اسیر مادر شدن به صلاحشونه منم مثل شما نمیدونم کار ...

آخه من الان یه پسربچه مثبت میشناسم که موبه موحرفای مامانشوعمل میکنه ولی احساس میکنم تبدیل به یه ربات بی اختیارشده ودیگه هیچی ازخودش نمونده یه پوسته توخالی

به حد و اندازه باید باشه که این مرز حفظ بشه نتیجه دخالت مبشه برادر شوهر من که از سربازیش به عنوان ی ...

بعضیا طغیان میکنن بعضیاهم که حسابی نمک گیرمحبتای افراطی اند طغیان نمیکنن ولی افسرده و...میشن

چقدر از این مدل تاپیکا خوشم میاد من عاشق مباحثه های این شکلی ام 

محبت مادر به فرزند حتی زیادی هم باشه مشکلی توش نیست مشکل از جایی شروع میشه که تعریف ما از محبت اشتباهه 

حمایت های اضافی ، حضور اضافی ، دست گرفتن همه چیز اجازه انتخاب ندادن ،راه حل دادن ها و... ما اسم اینا رو نباید بذاریم محبت 

در راستای صحبتت ، ما نمی‌تونیم به عنوان والد اجازه بدیم بچه مون هر چیزی رو تجربه کنه و با خطا کردن یاد بگیره 

بره سیگار بکشه به قیمت از دست دادن سلامتیش بفهمه سیگار بده 

بره روابط غیر معنا دار رو تجربه کنه به اسم آزادی انواع زگیل و سرطان به خودش هدیه بده 

بره وارد روابط عاطفی غیر معنادار بشه که سلیقه ازدواجش و روی تنوع طلبیش اثر بذاره و... نمیشه که 

پس چطوری باید کمکش کنیم درست رفتار کنه بدون اینکه آزادی انتخابشو بگیریم ؟  باید تفکر نقاد بهش یاد بدیم 

من فکر میکنم ، تحقیق میکنم تصمیم میگیرم و کاری که درسته رو انجام میدم حتی اگر هزاران نفر بگن بده یا خوبه من خودم باید در موردش فکر کنم 

این فکر کردن رو باید توی لحظه لحظه زندگی بچه مون تمرین کنه 

،  آینده نگر بودن رو در بستر زندگی بهش یاد بدیم  ، اینکه از لذت اکنون صرف نظر کنه تا به لذت عمیق تر و با معنا تر برسه رو بهش یاد بدیم ارزش ها و چارچوب ها رو بدون فشار و از سر آگاهی باید بهش یاد بدیم چرایی هر مسأله رو برای خودمون روشن کنیم و مطابق ارزش هامون زندگی کنیم باعث میشه خود بچه انتخاب های سالمی داشته باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85