2777
2789
عنوان

یه سوال از همه 😑

196 بازدید | 18 پست

آیا همه اعضای اینجا خانومن؟🤔

آیا ورود آقایان ممنوع است؟😇

جواب : خیر 🙄

پ چرا یه مرد میبینین جیغ و هوار میکشین 😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مجبوریم، مجبووووووور، وگرنه کی دلش میخاد اینجا مرد باشه، کلی حرف زنونه داریم ما اینجاها😣

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اینطور کاربرا دو دسته هستن

بعضی واقعا دوست ندارن مرد باشه یه جور حس بد بهشون دست میده خب حقم دارن شاید اینطوری میپسندن

بعضی فقط قصدشون لودگیه تا جلب توجه کنن (دقیقا توجه همون اقارو )وگرنه کَل کَل کردن و حرف زشت زدن به یه کاربر مجازی هیچ دلیل دیگه ای نداره

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

آیا در ورودی حمام زنانه تله موش گذاشتن واسه گرفتن اقایون؟

جواب ...خیر

با این حال آیا اقایان مجازند وارد حمام زنانه بشوند؟

جواب ...خیر

چرا؟

جواب...چون اصل بر این است که  خودشان قدرت تشخیص دارند....

ریپلای نکن جواب نمیدم😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به دو تاپيك بالاتر مراجعه شود

دو تاپیک بالای کجا دقیقا 🤔😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
ایش بی مزه

هنوز خامی 😆

زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدهی 

هنوز خامی 😆 زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدهی ...

سلام، خطوط قرمز رو رعایت کنن آقایون، اشکال نداره، تازه یاد میگیرن با همسر خودشون چطور برخورد کنن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜