2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمم ایندت مهمتره به ایندت فک کن به ۱۰سال بعد فکر کن که درس نخوندی به جایی نرسیدی موقعیت اجتماعی نداری و حسرت پیشرفت بقیه رو میخوری...من میدونم تو چه شرایطی هستی چون خودمم گذروندمش و میدونم هیچ تمرکزی نداری ولی تحمل کردن این شرایط راحتتر از تحمل کردن اون اینده ی تباهه!

عزیزمم ایندت مهمتره به ایندت فک کن به ۱۰سال بعد فکر کن که درس نخوندی به جایی نرسیدی موقعیت اجتماعی ن ...

میفهمم واقعا ولی چیکار کنم وقتی اصلا مغزم بهم ریختس 

خیلی عصبانیم که نمیتونم درس بخونم )))): واقعا این کنکور برام مهمه نمیدونم چیکار کنم شاید برم پیش روانپزشک بگم بهم قرص بده یکم فکرم آزاد بشه حداقل نمیدونم 

میفهمم واقعا ولی چیکار کنم وقتی اصلا مغزم بهم ریختس خیلی عصبانیم که نمیتونم درس بخونم )))): واقعا ای ...

اگه واقعا صحبت کردن و درد ودل کردن و اینکه حساتو به یه نفر بگی بهت کمک میکنه و روحتو ازادتر میکنه میتونی رو کمک من حساب کنی من شاید نتونم کار خاصی برات انجام بدم و راهنماییت کنم اما شنونده ی خوبی هستم💛

سلام خواهرجان

من به خاطر شما وارد شدم 

خواستم بگم که این روند بخشی از زندگیه 

منم مثل شما حساس بودم 

سنی هم ندارم22سالمه 

ولی ازبس دیگه حرف شنیدم و ازاین اتفاق ها واسم افتاده الان دیگه سِر و بی حس شدم 

یعنی اگر اتفاقی مثل اتفاقی که برای شما افتاده واسه من بیوفته 

واسم فرقی نداره 

بعضاً بودن کسایی که رفتن و دوباره برگشتن ولی دیگه بود و نبود کسی واسم مهم نیست

شماهم باید به این مرحله از زندگیت برسی 

اگه واقعا صحبت کردن و درد ودل کردن و اینکه حساتو به یه نفر بگی بهت کمک میکنه و روحتو ازادتر میکنه می ...

مرسی قربونت بشم ولی فک نمیکنم هیچی درحال حاضر حالمو خوب کنه فقط نمیدونم چیکار کنم 

مرسی قربونت بشم ولی فک نمیکنم هیچی درحال حاضر حالمو خوب کنه فقط نمیدونم چیکار کنم

ببین اینکه توقع داری از خودت ک اصلاااا ناراحت نباشی واقعا توقع بی جاییه..تو قلبت اذیت شده سر این موضوع باید به خودت فرصت بدی کم کم باهاش کنار بیای اصلا هر ازگاهی درسو ول کن ..یکی دو هفته ازش فاصله بگیر با خودت حرف بزن قدم بزن خلوت کن گریه کن خودتو خالی کن..خودت رو هم با اونایی ک روزی ۱۶ساعت میخونن مقایسه نکن تو شرایط روحیت فعلا مناسب نیست بهتر ک شدی قطعا میتونی شبیه اونا ادامه بدی..سعی کن سرپا شی بخاطر خودت❤

سلام خواهرجانمن به خاطر شما وارد شدم خواستم بگم که این روند بخشی از زندگیه منم مثل شما حساس بودم سنی ...

الان واقعا هیچی مهم تر از کنکورم برام نیست و نمیتونم کنکورمو خراب کنم بخاطر حال بدم واقعا عصبانیم 

الان واقعا هیچی مهم تر از کنکورم برام نیست و نمیتونم کنکورمو خراب کنم بخاطر حال بدم واقعا عصبانیم

نمی تونم درکت کنم چون دیگه من مثل شما نیستم 

قبلاً اینطوری بودم ولی الان دیگه نه 

باید قوی باشی 

این رسم زندگیه

نمی تونم درکت کنم چون دیگه من مثل شما نیستم قبلاً اینطوری بودم ولی الان دیگه نه باید قوی باشی این رس ...

هعب وجود دوست پسرم واقعا بهم انگیزه درس خوندن میداد حداقل کاش تا بعد کنکورم رابطم برقرار بود بعدش کات میکردم