2777
2789

دوستان بد اومد برام 

دو بار گرفتم 

ولی عقلم میگه به این چیزا بها نده 

بشناس و با عقلت تصمیم بگیر 

نظر شما چیه ؟ 

آیا تا حالا کسیو دیدین که به بد بودن استخاره تو مسیر ازدواج توجه نکرده باشه و خوشبخت شده باشه ؟ 

لطفا بدون اطلاع صحبت نکنید ممنون 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به نظر من برای ازدواج صحیح نیست وقتی دو دل هستی چرا میگیری خب 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من خودم نه پارتنرم خیلی مقیده و به این چیزا علم داره(مطالعه)همیشه میگن استخاره وقتی عقل و منطق پشتش باشه اصلا نباید بگیری و اعتنا کنی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

اگه نمیخواهی به استخاره عمل کنی نباید بگیری، اگه گرفتی بهتره بهش عمل کنی عزیزم

بعضیا هم میگن برای ازدواج استخاره نگیرید. بخصوص چون مثلا همین ازدواج ممکنه برای تو بد باشه ولی برای اون یکی طرف عالی باشه

واسه ازدواج اول باید با عقل تصمیم بگیری خود خدا گفته چیزی که با عقل میتونی تصمیم بگیری استخاره اصلا نکن استخاره مال جاییه که دوراهیه عقلت نمیگه کدوم بهتره و نمیشه فهمید نه این موردا من برای ازدواجم توکل کردم و ازدواج کردم استخاره نگرفتم الانم راضیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عمل نکنم چی میشه ؟

ببین بذار درباره استخاره یه چیزی بگم تا برات روشن شه:

❌یه نفر اومد پیش معصوم گفت برام استخاره بگیرید که یه سفر تجاری برم.

امام استخاره کرد و گفت بد اومده.

اون شخص با وجود بد اومدن سفر رو رفت و بعد اومد پیش امام و گفت شما گفتی استخاره بد اومده ولی من رفتم و کلی سود کردم.

امام گفت فلان روز نمازت قضا نشد؟

نمازش قضا شده بود....

❌حالا استخاره یه همچین چیزیه برای همین بهتره همه نگیرن..گاهی برای جواب مثلا موارد آخرتی یا چیزی رو اولویت قرار میده که اولویت تو نیست