2777
2789

دیگه به قبلی فکر نمیکنید؟

به نظرتون مورد های خوب گیر آدم میاد یا دیگه آدمای خوبی نمیان سراغ طرف؟

رابطه بچتون با همسر جدید چجوریه؟

سرکوفت زندگی قبلی بهتون نمیزنه؟؟؟

همکارم در حال طلاق از  پنجمین ازدواجشه😐😑🥴

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تاپیک قبلیاتو خوندم جگرم برات آتیش گرفت چون خودم تو شرایط توام و شوهرم نمیخوادم همش دنبال طلاقه منم دلخوشیم بچمه خانوادمم خوب نیستن خیلی مادرم بد اخلاقه ی روز برم خونش باهام بد رفتاری می‌کنه 😭😭😭 بمیرم برات 

الان چکار کردی ؟ طلاقت ثبت شده یا نه

من ندیدم خانمی که طلاق گرفته بچه‌ها رو انداخته سر شوهرش و رفته دوباره شوهر کرده. حالا زندگیش چطوره ا ...

من که بچه رو خودم نگه میدارم

فکرنکنم باباش گردن بگیره

چند سالشه

۴۴

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

عزیزم یکم ب خودت وقت بده ازدواج مجدد هنوز زوده همه چیم تو ازدواج خلاصه نمیشه

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
عزیزم تاپیک قبلیاتو خوندم جگرم برات آتیش گرفت چون خودم تو شرایط توام و شوهرم نمیخوادم همش دنبال طلاق ...

اشکم دراومد بیا بغلممم

آخه چرا ما اینجوری شدیم؟ چه گناهی کردیم آخه

نه مهلت گواهیش تموم شد چون اعسار زده بود

بعد دوباره باید دادخواست بده 

عزیزم یکم ب خودت وقت بده ازدواج مجدد هنوز زوده همه چیم تو ازدواج خلاصه نمیشه

من اصلا تنهایی نمیتونم

مشکلم اینه خیلی کمبود محبت دارم 

حتما بعد طلاق حالم یکم بهتر بشه میرم مشاوره 

تا مشاور اوکی نده ازدواج نمیکنم ولی خب فکرم مشغوله که چجوری میشه

من که بچه رو خودم نگه میدارمفکرنکنم باباش گردن بگیره

زن پسرخاله‌م ۲تا بچه داشت. با یه پسره ریخت روی هم. طلاق گرفت بیخیال بچه‌هاش شد و رفت با اون پسره ازدواج کرد. جالبه بعد ازدواج دومش بی‌پول شد برگشت مهریه‌شو از پسرخاله‌م گرفت.