2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه ازدواج مجدد کردن و خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 50 پست
آره ۴سالشهحالا بزرگتر بشن آدم خیالش راحتتر میشهنیازشون به مادر کمتر میشه

نیاز جسمی کمتر میشه ولی روحی نه

حالا ما یه شهر کوچیکیم. همه فهمیدن این زنه چیکار کرده. متاسفانه توی شهر ما دختر این مدل زن‌ها خیلی آسیب می‌بینن و ازدواج موفقی نخواهند داشت. الان نوه‌ی خاله‌م دانشجو هستش. دختر خوبی هم هست. قیافه‌شم خوبه. ولی خواستگار درست و حسابی نداره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من لیسانس حقوق دارم ایشون کارشناسی ارشد مهندسی داره میخونهشاغلم نیست خرجیش رو از باباش میگرفت و میگی ...

پس مالی نبوده.مردی که خرج رو باباش بده تا تهش همینه.بی خیال بگرد کار پیدا کن.بچت مادر قوی نیاز داره.شک نکن ی روز خودت متوجه میشی چه خوب که این مرد دیگه تو زندگیت نیست.

شما رو قضاوت نکردم جانمصحبتم درمورد اونی بود که مثال زدم.

خوب شما منظورتون تمام مادرهایی بود که بچه رو رها کرده و رفته که شامل حال منم میشه

درسته کنارش هستم اما بین زندگی و آینده خودم و بچم زندگی خودم و انتخاب کردم

یا بهتره بگم بین زنده موندن و مردن زنده بودنم و انتخاب کردم اگر بچه رو انتخاب میکردم زنده نبودم که براس مادری کنم

خوب شما منظورتون تمام مادرهایی بود که بچه رو رها کرده و رفته که شامل حال منم میشهدرسته کنارش هستم ام ...

من منظورم تمام مادرها نبود

مسلما شما هم از اون دسته مادرهایی نیستین که اسم بردم

الان آرزو می‌کنم پدر و مادر منم همون موقع که ما بچه بودیم طلاق گرفته بودن به جای اینکه یه عمر ما رو خرج خودشون کنن و هیچی به جز جنگ و دعوا از روابط زن و شوهر به ما یاد ندن. هنوزم گرفتاریم. مردم میان مشکلات زندگی بچه‌هاشونو حل و فصل می‌کنن بعد ما درگیر اختلافات پدر و مادرمونیم.

منظور من از اون حرف امثال همون عروس سابق خالمه که دنبال هوسش رفت. وگرنه زندگیشون مشکل لاینحلی نداشت‌. همون موقع پسرخاله‌م دوباره ازدواج کرد و الان سالهاست با همسرش به خوبی و خوشی زندگی می‌کنن. این وسط فقط بچه‌هاش از بودن مادر در کنارشون محروم شدن.