2777
2789
عنوان

آلودگی هوا موقتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست

قبل اینکه دو تا متن از پیش آماده شده از گروه های ایتاتون کپی کنی اینور اونور بزاری دو تا کتاب و مقاله ورق بزن تا ببینی اثر یک روز آلودگی هوا چیه

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن انسان اونقدر هوشمند و مقاومه که با قدرت ذهنت میتونی جلوی این اتفاقات رو بگیری. بدن تو یه جهان با ...

تو کرونا بعضیا ویروس روشون اثر بدی گذاشت؟رو بقیه اثر خوبی گذاشت؟والا تا جایی ک من یادمه کرونارو فقط بعضیاااا قسر در رفتن ک اونم معلوم نشد علت چیه طرف با الکل و... دوش میگرفت بیرون کم رعایت کامل سه بار سه بار گرفت یکی ک چرکول بود و رعایت نمیکرد اصلا نگرفت انرژی رو من قبول دارم روحیه و انرژی تاثیر خوبی روی ادم و زندگیش داره ولی الان همه مبخوان بارون بیاد پس چرا نمیاد ؟انرژی جمع اینو خواستاره فرکانسش رو به جهان هستی داریم میفرستیم پس کو؟همه چی انرژی نیست عزیز من انرژی تو اینجا سیگنال نمیده

واقعا فکر میکنید عمر ملت یکی دوروزه ک نصفش به کرونا نصفش ب الودگی و بدبختی بره؟این سطح انرژی و گیاهخ ...

نه منم همینو میگم. میگم مگه چقدر عمر داریم که فکرمونو درگیر کرونا و آلودگی و این چیزا کنیم؟! باید زندگی کنیم. و کارهایی انجام بدیم که لذت میده بهمون. ببین وقتی هوا صافه، بیرون نمیریم میشینیم خونه گوشی دستمون میگیریم. وقتی هوا آلوده میشه، دلمون به اون هوای صاف تنگ میشه و حسرت میخوریم. من میگم باید در لحظه باشیم. وقتی هوا صافه، بزنیم بیرون کیف کنیم. وقتی آلودس، بشینیم خونه لذت ببریم از آرامش خونه ووو

این فقط یه مثال بود برای در لحظه حال بودن. سخته ولی کسی که به این نقطه از آگاهی برسه، واقعا هیچی اذیتش نمیکنه. 

آخرشو بخون. راهکار هم دادم. عادت کردین این و اونو مقصر کنین. ولی هرچی سرمون میاد، بخاطر انرژی جمعی ه ...

نه عزیزم راهکارش بنزین مناسب و ماشین با کیفیته نه گیاهخواری

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

بله درسته بعضی راه حل ها کمک میکنه به بهبود شرایط. 

ولی برای مثال گیاه خوار شدن کمکی به حل این مشکلات نمیکنه ، بلکه حتی مشکلات جدید هم برای انسان ایجاد میشه. 

البته که باید " تعادل " رو نگه داریم. 

ولی سرانه مصرف گوشت تو کشور ما بالا نیست ،

اگر هم کسی بخواد رعایت کنه برای مثال آمریکا و تا حدی اروپاست که سرانه مصرف گوشت بالایی دارن. 

هر جا رو نگاه میکنیم ایرانمون داره ویران میشه. بعد درون را بنگر بیرون را ننگر؟  خوش بحالتون

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

ما سر شدیم گلم منتظر بلایای بدتریم ✌️

دقیقا چیزی که ماتریکس میخواد، اینه که آدما منتطر چیزای بد باشن. چون آدما هرکدوم انرژی دارن و این انرژی تاثیر داره در جهان. منتطر هرچی باشی، همون اتفاق میوفته. پس چرا منتظر چیزای خوب نباشیم؟ مثل بارندگی

الودگی تاثیرش طولانی مدته

علاوه بر سوزش چشم و سرفه که الان داریم، انواع بیماری ها و آلودگی اب و خاک و مواد غذاییو به دنبال داره. این چیزارم با فرکانس نمیشه جمع کرد

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عادت کردین ب بدبختی چ راحت میگید کرونا تموم شد رفت برق تموم شد رفت همین کرونا کلی جون گرفت تا رفت هب ...

نه من نگفتم منتظر بلایای دیگه باشیم. من میگم با این فرمون که داریم میریم جلو (با اینهمه افسردگی و ناامیدی و خشم)، چیزای خوبی اتفاق نمیوفته. باید انرژی ها بالا باشه که چیزای خوب مثل بارندگی اتفاق بیوفته. 

تا حالا دقت کردی وقتی از ته دل میگی میخندی، خبرهای خوب میشنوی؟ باید آگاه بود. بسه اینهمه ناله کردن