2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره تلگرام نصب کنم

107 بازدید | 16 پست

من همیشه تو ارتباط گرفتن با بقیه مشکل داشتم 

نمیتونستم با کسی صحبت کنم برام سخته 

بچه های کلاسمون داخل تلگرام یه گروه زدن باهم صحبت میکنن بهشون میگن خب بزارین منم تلگرام نصب کنم 

تا حداقل مجازی کم کم با بچه ها اوکی بشم چون من اضطراب اجتماعی دارم و واقعا برام سخته 

قبل این واقعا ازشون همچین درخواستی نکرده بودم 

خستمه 

من کلاس دهمم بیشتر از حد معمول دارن محدودم میکنن بهشون میگم

خب یکی تون بیاد تو اکانتم فقط دلم نمیخواد جلو بقیه کم بیارم 

بازم میگه مگه فی.لتر شکن برای بچه هاست 

منو بچه فرض کردن 

میگه هر وقت دانشگاه رفتی هر چی دلت میخوادنصب کن 

نمیگم به الان آدم خیلی فهمیده ایی

ولی بلاخره درک من اونقدری بالا رفته 

تلگرام بدون فیل‌تر نصب کن

مثلا نسخه طلایی

🟥اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فَرجَهُم 🟥تا در طلب گوهر کانی، کانی تا در هوس لقمه نانی،نانی این نکته رمز اگر بدانی ،دانی هر چیز که در جستن آنی،آنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چرا اینجورن کم کم خودت باید عادتشون بدی ، پدر مادر منم مثل خانواده تو بود ولی اهمیت ندادم و کار خودمو کردم الان در اون حد نیستن دیگه اینم بگم من دوازدهمم و امسالم تموم شه میرم دانشگاه مامانم بعصی وقتا ی جوری با من حرف میزنه که انگار  با ی بچه کلاس اوله  که دیگه حوصلمو سر میبرن و اعصابمو خورد میکنن و باهاشون بحث میکنم ، فوقش تا کی میخان محمدودم کنن؟ ی سال دیگه ام میرم دانشگاه ، میدونی مامانم میگفت اره اینستا حتی واسه دختری ام که بره دانشگاه خوب نیست و نباید نصب کنه در این حدن ، منم جوریشون کردم حساب کار اومده دستشون چجور باهام رفتار کنن احساس خطر میکنن

خب چرا اینجورن کم کم خودت باید عادتشون بدی ، پدر مادر منم مثل خانواده تو بود ولی اهمیت ندادم و کار خ ...

چطوری رفتار کردی

من میخوام دو کلام بگم اشکام میاد خیلی ضایعم

یا باید با مامانت کنار بیای یا نصب کنی ولی بزاریش تو برنامه های مخفی که کسی نبینه

عه از اونجایی که من با گوشی مامانم اکانت زدم پس پیام جدیدی برای کسی نمیاد که به تلگرام پیوستم 

چطوری رفتار کردیمن میخوام دو کلام بگم اشکام میاد خیلی ضایعم

ببین من به مشاور گفتم گفت قاطع باش برو پیش مشاور حضوری که اون نگرانی ها با اون حد و مرزای که داری جدا بشه بچه که نیستی بخوان همیشه تو کارای شخصیت دخالت کنن. مثلا مامانم میگفت واسه دختر الان نباید ابرو برداره و... همین مزخرفات قدیمی و.. گفتم باید پشمی باشه خوشت بیاد اصلا حرف به گوشش نمیره والا منم رفتم برداشتم و گوش ندادم بعدش ک دعوامون میشه ولی نشونش دادم کاری بخوام انجام بدم میدم ، پس لازم نیست زور بگه و محدودم کنه چون بدتر میشه

ببین من به مشاور گفتم گفت قاطع باش برو پیش مشاور حضوری که اون نگرانی ها با اون حد و مرزای که داری جد ...

منم ابروهامو خودم برداشتم 😅

ولی خب نسبت به این خیلی حساس نبودن