2777
2789

هدفشون فقط یه چیزه فقط رابطه میخوان

چرا اینجوریه 

دیگه حالم از هر چی جنس نر بهم میخوره 

به کی میشه اعتماد کرد دیگه 

چرا همه شون مغزشون اونجاشونه 

بعضی وقتا فک می‌کنم حیوونن 

دیگه نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم 

حیف اون وقت و تایم و انرژی که برای پسرا گذاشت 

من خیلی روحیه لطیف دارم دوس داشتم یه مرد کنارم باشه تو همه مواقع کنارم باشه نه فقط برای رابطه 

یکی که ازم مراقبت کنه و بشه بهش تکیه بدم ولی ناامید شدم از همه 

میخوام تنها بمونم حالم از همه شون بهم میخوره

چون که شما خودتونم هشتاد درصدتون لاشی پسندید ، این حقیقته

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون که شما خودتونم هشتاد درصدتون لاشی پسندید ، این حقیقته

نه اتفاقا 

من دنبال پسر لاشی نبودم و نیستم ولی هر کی بهم پیشنهاد میده لاشی از آب دراومده 

اینم حقیقته که پسرا اکثرا دنبال رابطه جنسی ان نه یه رابطه درست حسابی 

نه اتفاقا من دنبال پسر لاشی نبودم و نیستم ولی هر کی بهم پیشنهاد میده لاشی از آب دراومده اینم حقیقته ...

هفتاد درصد آره ، ولی من خیلی پسر آدم حسابی دیدم

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اوهوم من ندیدم ولی 🙃

بخدا رفیقای خودم یکی شون واقعا آدم حسابی بود ، دختره ولش کرد رفت با یه لباس فروش