2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین میرفتین💁🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 45 پست
کلا توی جمع بریم حلقه میندازیم جفتمون بیرون رفتنی تنهایی بریم نمیندازم

اگه راست میگی یبارم عکس خودتو همسرت استوری کن بنویس متعهد ومتاهل

شما خودتون دلتونه بقیه فکرکنن مجردی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

نرو کافه دانشگاه تون 

تو شعبه ما یکی از همکارا عاشق من شد پسر خوب و خوش چهره ای بود اما من با همسرم تو رابطه بودم ردش کردم سه بار خواستگاری کرد ردش کردم و درخواست انتقالی به شعبه دیگه رو دادم چون میدونستم چشمش دنبال منه زیرچشمی نگام میکرد عذاب وجدان میگرفتم حالا جالبه همکار متاهل مون اونجا با آقایون مدام بگو بخند راه میندازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حلقم گشاد بود چسب یک دو سه زدم اندازش کردم 

بعد اصلا حلقه هیچی میبینی طرف پیجش پسره غریبس چرا درخواستشو باز میکنی! چرا اصلا پیامشو باز کردی جوابشو دادی!

هوف من جای شوهرت غیرتی شدم😒

💕🧚‍♀️                                               

جؤاب دادی پیامس ش رو؟حلقه انداختن و خیانت کردن بحثش جدا از حرف منه

نه دارم میگم اصلا ریکوست مسج و باز نکردم وقتی درخواست هارو باز کردم ریپلای زده بود ک بعدش از پیجم انداختم بیرون

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

منم حلقم گشاد بود چسب یک دو سه زدم اندازش کردم بعد اصلا حلقه هیچی میبینی طرف پیجش پسره غریبس چرا درخ ...

جواب پیام ندادمممم😐فقط ریکوست داده بود با بقیه ریکوست هارو باز کردم

هنوز پیامش توی ریکوست مسج مونده 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اگه راست میگی یبارم عکس خودتو همسرت استوری کن بنویس متعهد ومتاهلشما خودتون دلتونه بقیه فکرکنن مجردی

همسرم خوشش نمیاددد😐 فکر میکنی من دوست ندارم مثل بقیه استوری بزارم؟ خب خوشش نمیاد  تگش کنم یا استوری دونفره بزارم 

چیکارش کنم 

همسرم خوشش نمیاددد😐 فکر میکنی من دوست ندارم مثل بقیه استوری بزارم؟ خب خوشش نمیاد تگش کنم یا استوری ...

توبیوت بزن متاهل و متعهد

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نرو کافه دانشگاه تون تو شعبه ما یکی از همکارا عاشق من شد پسر خوب و خوش چهره ای بود اما من با همسرم ت ...

اره دیگ باید کمتر برم اینجا ی جوری حرف زدن انگاری من مقصرم درصورتی که من خیلی درست میرم و میام مشکلی توی خودم نمیبینم 

واقعا 

ریموو کن از پیجتو بلاکانقدر کار سختیه؟؟؟؟

خب همینکارو کردممم😐

اولا باید همه جا حلقه بندازی ننداختن حلقه رو من خیانت میبینم مگر مثلا باشگاهی چیزی نه که تو محیط اجت ...

عزیزم چه زود قضاوت میکنی بنده خدا رو 

شوهر منم اصلا حلقه نمیندازه چون واقعا اذیته ساعت به زور میندازه و من اعتماد کامل بهش دارم یعنی چی هر کی حلقه نمیندازه خائنه

عزیزم چه زود قضاوت میکنی بنده خدا رو شوهر منم اصلا حلقه نمیندازه چون واقعا اذیته ساعت به زور میندازه ...

من اینو نگفتم حرف تو دهنم میزاری قضاوتی نکردم والا

بعدشم مرد با زن فرق داره