2777
2789

دلم خیلی شکسته…مادرم علی رغم نداشتن وظیفه در قبال من از اول بارداری کنارم بود بعد از زایمان تا چهارماه کنارش بودم و کنارم بود سرکار میرفتم بچه مو نگه میداشت دستش درد نکنه منم جبران میکردم چهل میلیون دادم برای سفر کربلاش با بابام طلاخریدم هدیه دادم خریدای فروشگاهی انجام دادم خلاصه تمام تلاشمو برای جبران محبتش کردم اینارو میگم که نگین وظیفه اش نبوده بله میدونم برای همین جبران کردم..الان دوماهه شدیدا کمرم اسیب دیده و بچه ام خیلییی شیطون و پردست و پاس هر وقت میخوام برم میگه حالا بابات امروز چندتا عطسه زده حالا آب فشارش کمه حالا کسی نیست بیاد دنبالت…من زمانی میرم اونجا که کمرم اذیت باشه و زحمتی نباشم براش..چندروز پیش پسرم سرماخورده بود پشت سرم به داداشم گفته این عرضه حموم کردن بچه هم نداره بعد جلو روم هیچی بهم نمیگه فقط میگه بچه رو بیار خودم حمومش میدم بعد از پنج شش روز میگم بیام میگه حالا اب نداریم بعد داداشم میگه اب که خوبه مامان…وقتی میخواییم بریم خونه خودمون کاملا خوشحالی رو تو چهره و حرفاش میبینم..حالا دلسوزان نگن که وظیفه اش نبوده و نیست من میگم حداقل وقتی بعد از چند روز میرم این چه رفتاریه با من میکنه؟!!یا حتی امروز گفت خاله ات امروز ظهر اینجاس تو برو خونه خودتون!!!جدیدا مستقیم میگه برو خونه خودتون نشستم سرسفره ناهار با خاله ام داره میگه میگم حامد(داداشم)برسونتت🥲🥲🥲اصلا بدون اینکه من چیزی بگم حالا تازه سرظهر اومده بودم گفتم تا عصر حذاقل میمونم که دیدم خیلی اصرار داره برم وقتی هم چیزی بهش میگم ناراحت میشه و کلا میره تو خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونک آدمه خسته میشه 

شاید حوصله نداره 

تو هم کمتر برو که عزیز باشی 

بقیه مگه چکار میکنن با چندتا بچه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

کم برو ولی زنگ بزن و احوال بپرس روزانه 

آیت‌کرسی بنویس و به بازو راستت ببند وقتی میخوای بری اونجا 

سحر نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد