2777
2789

هیچی نگیر

یا هر دو 

یا هیچکدوم 

نمیشه دل بشکنی که 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول داری یانه؟متاهلی؟ یا مجردی تو خونه باهم هستین؟

کلا یک تومن اونم بزور جمع کرده بودم برا چیزای دیگه ولی خب تا حالا هیچی براشون نگرفتم دوس دارم ی کادو کوچیک بدم

مجردم بله

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

خب الان برا هر دوشون چی بگیرم

بودجتو نمیدونم  لباس گرم بافت کاپشن اینا خوبن 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
پولم خیلی کمه برا هر دوشون کلا یک تومن دارم

برا مامان روسری خوشگل 

برا بابا کلاه گرم  

کلا یک تومن اونم بزور جمع کرده بودم برا چیزای دیگه ولی خب تا حالا هیچی براشون نگرفتم دوس دارم ی کادو ...

ببین گلم چون‌مجردی یه کیک ب اندازه خودتون و شمع بخر یا ی جعبه شیرینی با چای بخورید و تبریک تولد رو بگو ببوسشون و بغلشون کن پدر مادرا از ما انتظار ندارن همینکه تبریگ بگی کلی خوشحال میشن هدیه نمیخواد بخری چون خیلی پول میخواد همین کیک یا شیرینی کم کم ۴۰۰ ت میشه

ببین گلم چون‌مجردی یه کیک ب اندازه خودتون و شمع بخر یا ی جعبه شیرینی با چای بخورید و تبریک تولد رو ب ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم 

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم

خواهش میکنم من همیشه اینکارو میکرددم اونا میگن براچی پولاتو خرج‌میکنی بزار برا خودت بلاخره توام ی چیزایی کم داری همینکه ما حواسمون بهشون هست بزرگترین هدیه اس براشون

تولدشونم مبارک