2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من امروز رفتم سونو تقریبا ۴ هفته و یکی دو روزمه.نمیدونم چرا نوشته ساک حاملگی با حدود نامنظم.گ ...

خوب چرا زود رفتی؟۴هفته زوده

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

اخه خیلی زود رفتی باید صبر میکردی الان چیزی دیده نمیشه فقط استرس الکی گرفتی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

منم همین طوری بودم 4 هفته بودم که دکتر گفت استراحت باش اگر خون دیدم بهش مراجعه کنم.منم ساک خوب تشکیل نشده بود.ولی الان خداروشکر نی نیم 3 ماه و نیمشه داره میخنده

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
اخه دیشب یه لک قهوه ای کمرنگ دیدم دکترم میخواس شیاف بده برا همین فرستاد سونو .

بنظر من دکترتم عوض کن اخه سونو 4هفته چی مشخص میشه اون تازه لانه گزینی کرده

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
اخه دیشب یه لک قهوه ای کمرنگ دیدم دکترم میخواس شیاف بده برا همین فرستاد سونو .

معمولا هفته۶به بعد باید بری

دکترت جواب سونو رو دید شیاف داد؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
نه گف چون قلب جنین تشکیل نشده شیاف استفاده نکن فقط استراحت کن

جواب دیگه ای نمیتونسته بده دیگه واقعا به کار بعضی دکترا موندم