2777
2789

بچه ها خدا شاهده به جون یدونه داداشم قسم دروغ نمیگم هرچیزی که برام اتفاق افتاده رو میگم قضاوت با خودتون 

بچه ها من قبلاً اصلأ نمیدونستم قانون جذب چی هست فقط آرزو های خودمو هرروز بهشون فکر میکردم مثلاً هدفون تو گوشم میذاشتم میرفتم تو خیالات خودم خودمو تو دانشگاه تصور میکردم بهش رسیدم 

بعدش خودمو تو ماشین خودم تصور میکردم که یه راننده حرفه ای شدم و گواهیناممو گرفتم به اینم رسیدم چون قبلش از رانندگی میترسیدم 

بعدش به طور اتفاقی از یه پسره خوشم اومد به خودم گفتم من که بمیرمم نمیرم بهش پیشنهاد بدم اونم اصلأ به من فکرم نمیکنه اصلأ شاید زن داره شاید دوس دختر داره پس تو همون خیالات خودم باهاش خوش باشم نزدیک به سه سال هم تو خیالات خودم به اون فکر کردم هدفون میذاشتم خودمو باهاش تصور میکردم که میریم بیرون میریم کافه و در کمال ناباوری بهم پیشنهاد داد الان از اسفند با همیم 

از یه نفر خیلی متنفر بودم خیلی در حقم بدی کرده بود اصلأ هیچ جوره جای بخشش نذاشته بود همش تو خیالاتم میگفتم یه بلایی سرش میاد که میفهمه دل شکستن تاوان داره ، الان امروز فهمیدم با معده درد شدید رفته بیمارستان بهش گفتن سرطان معده داره 😥 حدود ده سال هم به این داشتم فکر میکردم 

بچه ها خدا شاهده به هرچی فکر کنی بهش پر و بال میدی و اتفاق میفته شک نکنید فقط هیچوقت نباید ناامید بشید همش بهش فکر کنید انگار که براتون اتفاق افتاده و خوشحالید مطمئن باشید جواب میده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
واقعااا

به والله قسم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی خوبه آهنگی ک گوش میدادی نوعش انرژی بخش بود؟تازه نوشتن اهداف هم اثر بخشه

آره مثلاً ریتمش جوری بود که یه حس عجیب قدرت میده بهت 

برای هر چیز هم یه آهنگ مخصوص داشتم مثلاً برای فکر کردن به پسره آهنگ عوض نمیشی شادمهر رو گوش میدادم که میگه میدونم تو هم به من فکر میکنی شب و روز 

دیگه چیکار کردی فقد، رویا؟

فقط رویا و خیال 

باورت نمیشه اگه بگم وقتی خونه خلوت بود خودمو تو کنفرانس های دانشکده تصور میکردم که همه دارن تشویق میکنن منم دارم تعظیم میکنم یه بارم مامانم بی هوا درو باز کردم منو دید آبروم رفت 😂