بچه ها خدا شاهده به جون یدونه داداشم قسم دروغ نمیگم هرچیزی که برام اتفاق افتاده رو میگم قضاوت با خودتون
بچه ها من قبلاً اصلأ نمیدونستم قانون جذب چی هست فقط آرزو های خودمو هرروز بهشون فکر میکردم مثلاً هدفون تو گوشم میذاشتم میرفتم تو خیالات خودم خودمو تو دانشگاه تصور میکردم بهش رسیدم
بعدش خودمو تو ماشین خودم تصور میکردم که یه راننده حرفه ای شدم و گواهیناممو گرفتم به اینم رسیدم چون قبلش از رانندگی میترسیدم
بعدش به طور اتفاقی از یه پسره خوشم اومد به خودم گفتم من که بمیرمم نمیرم بهش پیشنهاد بدم اونم اصلأ به من فکرم نمیکنه اصلأ شاید زن داره شاید دوس دختر داره پس تو همون خیالات خودم باهاش خوش باشم نزدیک به سه سال هم تو خیالات خودم به اون فکر کردم هدفون میذاشتم خودمو باهاش تصور میکردم که میریم بیرون میریم کافه و در کمال ناباوری بهم پیشنهاد داد الان از اسفند با همیم
از یه نفر خیلی متنفر بودم خیلی در حقم بدی کرده بود اصلأ هیچ جوره جای بخشش نذاشته بود همش تو خیالاتم میگفتم یه بلایی سرش میاد که میفهمه دل شکستن تاوان داره ، الان امروز فهمیدم با معده درد شدید رفته بیمارستان بهش گفتن سرطان معده داره 😥 حدود ده سال هم به این داشتم فکر میکردم
بچه ها خدا شاهده به هرچی فکر کنی بهش پر و بال میدی و اتفاق میفته شک نکنید فقط هیچوقت نباید ناامید بشید همش بهش فکر کنید انگار که براتون اتفاق افتاده و خوشحالید مطمئن باشید جواب میده