2777
2789
عنوان

میخوام همه چیزو بهش بگم

57 بازدید | 9 پست

لطفا بخونید تا آخر و کمکم کنید

من و یه پسری از فامیلمون تو رابطه ایم قیافش از من سرتره هم خوشتیپ تره و حتی چند تا از دخترای فامیل هم رفتن بهش درخواست دادن ما همدیگرو از فاصله خیلی نزدیک ندیدم شاید در حد ۳ متر بعد من شال داشتم صورت من روی گونه هام منافذ داره و روی پیشونیم هم کنار گوشام هم از جولای خیلی خیلی خیلی ریز که در نیومدن و از فاصله خیلی نزدیک باید ببینی شون مو هام هم کم پشته و وز و فرفریه و خشک و نازکن پف میشن خب اینا توی عکس مشخص نمیشن زیاد میخوام برم همه ی اینا رو بهش بگم تا قبل از اینکه بیاد خواستگاری اگه میخواد بهم بزنه رابطه رو به خاطر اینا یهتره تا اینکه بذاره بعد از نامزدی و پس بزنه بگه نمیخوام

هر چند که خیلی دوسش دارم ولی خب میرم میگم اگه خواست بره هم...😭😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا یه پسر بخاطر منافذ باز پوست یه دختر رد میکنه 

خب اگه بخاطر ظاهرت بخوادت با این همه تیپ هایی که ریختن بیرون بعدا پست میزنه ادم میگه کلی طرف قبول کردم دیگه جزییات صورت  چیه 

خودتم به خ

جزییات صورت اون توجه کنی هزارتا عیب میاد بیرون 

اعتماد به نفس داشته باش

بعدشم الان دکتر ها چهره طرف می کوبن از نو میسازن  نگران نباش 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

عزیزم این ویژگی ها اصلا مسئله مهمی نیست بابتش حرص نخور و اعتماد به نفس داشته باش ، هر کسی هرجوری هست قشنگه. خودتو همینجوری که هستی بپذیر. هیچ ادمی کامل نیست همه یه عیبی دارن که نمیشه گفت عیب ، فقط ویژگی ظاهریه. و واسه هر کس متفاوته.

پسری که بخوادت به این جزییات ریز اصلا اهمیت نمیده.

و موهاتو میتونی بعدا کراتین کنی خوشگل شه.

اگه الان این حرفا رو بهش بزنی تو چشمش پررنگ تر میشه ها و بیشتر بهشون دقت میکنه ها. و باعث میشه همونطور که تو این ویژگی ها رو عیب میدونی اونم عیب بدونه اگه بهش بگی.

پس نگو.

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
پس موهامو چیکار کنم

این همه کراتین و پروتین و چیزهای دیگه 

روغن درمانی

بعدشم عزیزم با دور از جون بیماری و بارداری زن می ریزه 

پس اون موقع چی 

من مطمنم ایشون شمارو پسند کرده 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....