2777
2789

تاپیک قبلیم توضیح دادم دردش چجوریه خواهرم

رفته بیمارستان چکش کردن گفتن 2 سانت باز شده و 38 هفته و 4 روزه اس الان

ماما فرستادتش خونه گفته هنوزی

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

عزیز یه سوال من دوماهونیم‌پیش زایمان کردم ماه پیش رابطه سطحی داشتم ولی برا اطمینان قرص اورژانسی خوردم چندروز بعدش پریود شدم اما این ماه ده روزه عقب انداختم باوجود پریودی بعد اورژانسی احتمال بارداری هست؟

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هست اما نخور ،چون هورمونات رو شدید بهم میریزه

چی هست احتمال بارداری؟اگه هست چرا پریود شدم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
من فکر کردم میگی در اینده میتونم باردار بشم که قرص خوردم ،گفتم اره نه اون که دیگه تموم شده پریود شدی ...

نگاه ماه قبل بعد رابطه قرص اورژلنسی خوردم ۵،۶ روز بعدش پریود شدم اما این ماه ده روزه پریودم عقب افتاده احتمال بارداری چقدره؟

اگه نیست چرا نمیشم

از چهار سانت رو بستری میکنن

نمیشه ساعت دقیق گف برا هرکس متفاوته

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋